Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tegra 4 Tabanlı Project Shield'ı İnceledik!

 
    Nvidia yeni nesil mobil işlemcisi Tegra 4 ile performans liderliğine oynuyor. Hem yeni işlemci hem de bu işlemcinin güç verdiği oyun konsolu Project Shield'ı sizler için inceledik. Tegra 4'ün performansı, Snapdragon 600 ve Snapdragon 800 işlemcileriyle karşılaştırma sonuçları ve yeni nesil oyun konsolu Project Shield'ın tüm detayları bu videomuzda.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nvidia tegra 4 project shield el konsolu inceleme
PS All Stars'a GoW ve Dead Space'den Misafir Japonya'ya Mavi ve Pembe 3DS Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

28.2.2013 01:45:50

0
çok güzel anlatmış sağolsun Erdi.. bu tür donanımsal haberlerin çoğunu kendisinden dinlemek daha güzel olacaktır..Konuya olan hakimiyeti ve bilgisini göz önüne alındığında bundan sonra incelemelerin çoğunda kendisi yer almalı..

WiiSmash

27.2.2013 22:46:09

0
bence vitada böyle birşey olmalıydı

BSC Misafiri

27.2.2013 22:14:47

0
Kendine özel oyunları olmadıktan sonra biraz zor piyasaya tutunur, ama bakalım.

LathspeLL

27.2.2013 21:56:35

0
Şuana kadar TR sınırları içerisinde gördüğüm en iyi inceleme videosu olabilir bu. Erdi bey konuya hakim, akıcı konuşuyor, gerekli bilgileri veriyor, gerekli soruları nVidia'ya iletmiş... Açıkçası beklemiyordum bu kadar iyi video. Artık izlemeye alacağız sizi demektir :) Başarıların devamını dilerim.

digimon52

27.2.2013 17:44:10

0
Saten Steam´a Big Pictur özelligi getirilidi isdeyen Steamdan oyunu acar gider yatakda oynar fakaf alet cok kaba saba bir sey o yüzden bagenmedim acikcasi ama gerceklesdirdigi sunum cok iyi,icindeki icerikler olararak.

alemburda34

27.2.2013 16:22:48

0
Kasa biraz daha albenili yapılabilir, Türkiye'de pek aman aman satış olacağını sanmıyorum ama umarım güzel bir fiyata gelirde alabiliriz. Fiyat / performans iyi olduktan sonra neden olmasın.

MrsCraix

27.2.2013 14:55:17

0
android aldı başını gidiyor mobil platform diyecek bişeyi yok ama su android konsollar vb aşırı gereksiz şuan pc deki oyunların bile yapak zekaları iyi degil scriptler vb kullanılıyor bı android oyunu ne kadar iyi olabilecek ki insanlar diğer alternatiflere yönelsin yanı bilmıyorum yolculuk sırasında telefondan tabletten angry bird's fln oynarsın ama sonuçta bu tarz tasarımlar gerçekten gereksiz çunki bu tarz tasarımlar için oyunlar yok piyasada cogu grafiğe önem verip yapay zeka seviyesi düşük oyunlar çıkartıyor bunlarda zevk vermıyor haliyle kendi düşüncem bu,siz ne dersiniz bilmiyorum Ama zaten geleceğe bakıcak olursak dokunmatik telefonlar git gide gelişiyor ve üst seviye telefonlar her türlü oyunu oynatabilirken artık yenı orta sekmentteki telefonlarda bu tarz oyunları oynatıcak gibi gözüküyor yani uzun lafın kısası gereksiz (En mantıklı çözüm olarak asus padfone iyi bi keyif verecektir ufak ekran veya rahat kontrol sağlanmıyorsa telefonda)

BSC Misafiri

27.2.2013 14:14:12

0
fiyatı dudak uçuklatıyor

BSC Misafiri

27.2.2013 12:59:38

0
nvıdıa ps4 e rakıp getırıyor herhalde...eee sen sony e kazık atarsan işte boyle konsol camıyasından kovulursun ohh sana ıyı oldu...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nvidia Shield
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız