Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Oyunları Çin'de Nvidia Shield TV'ye Geliyor

 
   Nvidia Shield TV bugün Çin'de RMB 1499 fiyat ile piyasaya sunuldu ve Nintendo ile yapılan anlaşma sonucu cihaza PC oyunlarının yanı sıra Wii ile Nintendo GameCube oyunları da gelecek.
 
   Nvidia tarafından belirtilene göre, New Super Mario Bros. Wii, The Legend of Zelda: Twilight Princess ve PUNCH-OUT!! oyunları 1080p çözünürlük desteği ile birlikte şu anda Nvidia Shield TV üzerinde ulaşılabilir durumda ve cihaza ileride arasında Super Mario Galaxy'nin de bulunduğu oyunlar gelmeye devam edecek.
 
   Niko Partners analisti Daniel Ahmad bunun Çin'e özel bir anlaşma olduğunu söylüyor, muhtemelen bahsi geçen oyunlar Batıya gelmeyecek.
 
   Nvidia'nın Android TV konsolu Nvidia Shield TV Mayıs 2015'te Batıda çıkmıştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Siliconera Nvidia tegra 4 project shield el konsolu
Metro Exodus The Game Awards'ta Gösterilecek Rainbow Six Siege Kayıtlı Oyuncu Sayısı 25 Milyonu Aştı; Operation White Noise Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.12.2017 17:55:00

0
quote:

Orjinalden alıntı: -ZoRRo- Cinde konsol satisi yasagi kalkmadimi nintendo kendisi niye.satmiyor.
Switch'i 2018'te satmaya başlayacaklarmış, üretimi durdurulmuş konsolları da satamazlar zaten, meraklısı zamanında bir şekilde zaten satın almıştır çünkü neredeyse tüm konsollar Çin'de üretiliyor. Ama yorumun beni oldukça şaşırttı, emülatörden hiç bahsetmemişsin. :D

BSC Misafiri

7.12.2017 09:09:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: BRNSpawn Sanırım Nvidia kendi konsolu Shield TV için Nintendo'nun kendi oyunlarını getirmesi karşılığında Tegra işlemcileri Switch için bedava verdi. Nintendonun ne başka konsolda özellikle Nvidia gibi az satılan bir konsolda oyun çıkartması mantıklı nede Switch'deki Tegra işlemci mantıklı bir seçimdi.
Nvidia Shield oyun oynatıyor ama bir konsol değil ve olma amacı da yok. Bu anlaşmada ise oyunları nintendo çıkarmıyor elini bile sürmüyor sadece izinli yani legal. Kuvvetle muhtemel dolphin emulatörünün altyapısını bile kullanıyor olabilirler. Normal şartlarda programını kurarsanız Wii ve GC oyunlarını hali hazırda Nvidia Shield'ta oynayabiliyorsunuz zaten.

BRNSpawn

6.12.2017 23:52:26

0
Sanırım Nvidia kendi konsolu Shield TV için Nintendo'nun kendi oyunlarını getirmesi karşılığında Tegra işlemcileri Switch için bedava verdi. Nintendonun ne başka konsolda özellikle Nvidia gibi az satılan bir konsolda oyun çıkartması mantıklı nede Switch'deki Tegra işlemci mantıklı bir seçimdi.

emre1393

6.12.2017 22:35:22

+1
çinliler onu kırar, sonra diğer tüm shield tv lerde nintendo wii oyunlarını oynayabiliriz

dikiştutmazsabri

6.12.2017 02:24:27

0
Cinde konsol satisi yasagi kalkmadimi nintendo kendisi niye.satmiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nvidia Shield
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız