Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nvidia Shield Tablet'in Avrupa Tanıtımı Gamescom'da Yapılacak

 
    Nvidia'nın Shield Tablet'inin Avrupa tanıtımının Gamescom fuarında yapılacağı açıklandı. Nvidia Türkiye tarafından yapılan basın açıklamasında şu sözlere yer verildi:
 
    NVIDIA, 14 - 17 Ağustos 2014 tarihleri arasındaki, dünyanın en büyük bilgisayar oyunları tanıtım fuarı olan Gamescom'da Köln kentini sarsacak. NVIDIA olarak SHIELD Tablet, The Crew isimli Ubisoft'un yeni çıkacak olan çok oyunculu araba yarışı oyunu da dâhil, en yeni NVIDIA Tegra K1 oyunları ve yeni çıkan PC oyun başlıklarını, şanslı katılımcılar ile Avrupa'da ilk kez tanıtımını yapacağız.
 
    Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nvidia tegra 4 project shield el konsolu
Monster Hunter 4 Ultimate için Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınlandı Surgeon Simulator 14 Ağustos'ta Android'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

DubSteq

7.8.2014 21:33:25

0
Nvidia Shield Tablet Artık konsol seviyesi grafikleri(PS3-X360 baz alınarak) mobilde göreceğimiz bir platform olacak diye umut ediyorum.Real Racing 3 oyunu zaten PS2'nin de ötesindeydi.Daha önce HL2 yi aktarmışlardı Tegra4'e ama çok eleştiri almıştı grafik seviyesinin ve yapay zekanın düşürülmesinden dolayı.The Crew gibi bir oyun K1'de ne kadar downgrade yer artık orası muamma.

winxperror

7.8.2014 20:13:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: HolyMeat the crewi daha ps3e getiremiyorlar tablete böyle küçük bir cihaza nasıl getirebilirler(meraktan soruyorum) teknik bilgisi olan birisi cevaplarsa sevinirim gerçekten merak ettim
Bu alet PS3'den güçlü ve Nwidia bunlarla anlaşma yaptı.Yoksa eski nesil kaldırsaydı Ubi ne yapar eder eski nesile çıkarırdı parası için.

fresheyır

7.8.2014 18:46:05

0
the crewi daha ps3e getiremiyorlar tablete böyle küçük bir cihaza nasıl getirebilirler(meraktan soruyorum) teknik bilgisi olan birisi cevaplarsa sevinirim gerçekten merak ettim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nvidia Shield
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız