Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TTHmobi, Rol Yapma Oyunu Avatars Saga'yı Mobil Cihazlar için Duyurdu

 
 
Realm of Heroes ve Dragon Hunters oyunlarıyla tanınan TTHmobi, RPG Avatars Saga'yı hem Android hem de iOS kullanıcıları için duyurdu. Ek olarak oyun için ön kayıt yapabilirsiniz. Ancak, bu ön kayıt şu anda yalnızca belirli bölgelerde yapılabilir.
 
Avatar Saga'nın görsellerin bakarsak, büyüleyici ve renkli bir dünya etrafında geçtiğini görebiliriz. Oyuncular oyun içi arkadaşlarıyla etkileşime geçebilir ve ayrıca ekip çalışmasına dahil olabilir. Patron savaşlarına arkadaşlarınızı davet ederek silah toplayabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile birlikte lonca kurarak büyük bir savaşa dahil olabilirsiniz.
 
Yine oyunda, oyuncuların binekleri ve evcil hayvanları da olacağı gözüküyor. Oyuncular, Avatar Saga'nın uçsuz bucaksız topraklarında sadık binekler ve evcil hayvanlarla karşılaşabilir onları toplayıp evcilleştirebilir.
 
Avatars Saga, Asya, Orta Doğu ve Avrupa'da ön kayıt için açıldı. Android kullanıcıları Google Play Store, iOS kullanıcıları ise App Store üzerinden işlemlerini yapabilir. 
 
Oyuncular ayrıca ön kayıt yaptırarak 1000 ücretsiz çekiliş, SSR Panda evcil hayvanı, moda kıyafetleri ve farklı heyecan verici ödüller alabilirler. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingonphone TTHmobi RPG Avatars Saga iOS Android
Bulmaca Oyunu The Baby in Yellow için Kara Kedi'yi Tanıtan Yeni Bir Güncelleme Geliyor Steam'de BioShock serisinde yüzde 80 indirim: Mutlaka alın!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız