Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Syberia: The World Before Kasım Ayında Yeni Nesil Konsollara Geliyor

 
 
Microids, Kasım ayında PlayStation 5 ve Xbox Series için Syberia: The World Before'u yayınlayacağını duyurdu. Bunun yanı sıra 2023 yılı içerisinde PLayStation 4, Xbox One ve Switch konsollarına geleceğini açıkladı. Syberia: The World Before ilk olarak 18 Mart'ta Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Kıtalara ve zamana yayılan bir maceraya atıl. Çok uzun süredir karanlıkta kalan gizemleri aydınlığa çıkarmak için hem Kate Walker ve hem de Dana Roze olarak oyna. 
 
Syberia: The World Before oyuncuları serinin imzası haline gelen eşsiz atmosferine geri götürecek. Gizem, şiir ve duygu dolu bir senaryo; seyahat, keşif, yaratıcı mekanizmalara dayalı macera Benoît Sokal'ın fantastik sanatını ortaya çıkaracak. Rüya gibi, karlı ve esrarengiz manzaraları, otomatları ve karakterleriyle Syberia: The World Before hem serinin hayranlarına hem de seriyle ilk defa tanışacaklara hitap edecek. 
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Syberia: The World Before Microids Benoit Sokal macera oyunu
Macera Oyunu Backfirewall Konsollar ve PC için Duyuruldu Gizlilik Aksiyon Oyunu UNDETECTED Duyuruldu

Philipp_Plein

15.6.2022 16:15:43

+1
Türkçe altyazılı gelmesi lazım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Syberia: The World Before
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız