Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Swordsman'in Gilded Wasteland Genişletme Paketi Yayınlandı

 
    Perfect World'un dövüş sanatları MMO’su Swordsman tehlikeli yeni bölgeler, ölümcül zindanlar ve rekabeti körükleyen PvP seçenekleriyle genişliyor. Swordsman: Gilded Wasteland’in yayınlandı.

     Jianghu’nun engebeli çölleri ve ıssız bozkırlarında geçen Gilded Wasteland’de oyuncular, kötülük timsali Eminence School ile son kalesinde kapışabilecekler. Yeni hikaye anlatımları, ayak basılmamış savaş alanları ve yeteneğinizi zorlayacak PvP modlarıyla yepyeni ve son derece tehlikeli instance’lar dövüş sanatları temalı bu popüler RPG’de oyuncularla buluşacak.

    
Swordsman: Gilded Wasteland oyuncuları Kadim Çin’in yemyeşil ortamlarından alıp Ping Liang, Dukhan ve Shadow Mountain Plains’in kurak bölgelerine götürüyor; oyunculara yeni instance ve zindanlarda savaşmaları için meydan okuyor. Ek olarak, yeni PvP fırsatları sayesinde guild savaşlarına ve arena kapışmalarına yeni oynanış seçenekleri geliyor. Bunlar arasında „deathmatch“ savaşları ve klasik oyun modlarına dövüş sanatlarına dair yeni bir soluk getiren „Capture the Lion“ modu da var.

     Oyunda dıdemli oyuncular için bir seviye yükseltmesi de yapıldı. Artık 89. seviyeden 94. seviyeye yükselmek mümkün.
Yeni oyuncular ise geliştirilmiş seviye yükseltme sisteminden yararlanabilecekler. Tüm oyuncular, guild sistemine artık daha çok odaklanılmasının yanısıra, silah yapımından pet arkadaş eğitimine ve yeni PvP deneyimlerine kadar birçok alandaki iyileştirmelere tanık olacak.

   Swordsman: Gilded Wasteland oynamak için: http://www.arcgames.com/tr/games/swordsman
 

Bu haberin bağlantısı
URL
swordsman online mmorpg perfect world mmo
WWE 2K15'in Yapım Aşamasına Göz Atın PS Vita'ya Özel Oyun Freedom Wars'un Çıkış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ZLine12

30.10.2014 08:53:52

0
Bu oyunu oynayan var mı arkadaşlar bugünlerde hangi oyun sitesine girsem [link=http://www.oyunkayit.com/swordsman.html]Swordsman[/link] çıkıyor karşıma, nasıl oyun?

Guest-BB2CECC18

29.10.2014 00:22:31

0
Türkçe dil desteği gelecekmi acep

Guest-8FB5351A6

28.10.2014 15:51:08

0
süper :) deneyelim hemen
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Swordsman Online
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız