Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Swords of Legends Online 2022 Yol Haritasını Değiştiriyor: Free to Play Oluyor

 
 
Swords of Legends Online 2022 yol haritasını değiştiriyor. Oyun yeni bölgelerde yayınlanıyor, yeni içerikler alıyor ve Free to Play oluyor. Ekstra içerik olarak yeni zindanlar, PvP modları, yeni oynanabilen sınıflar ve yeni bölgeler geliyor.
 
KARLSRUHE (31 Ocak 2022) – AION, NosTale, OGame, Metin2 ve TERA gibi sevilen MMO'ların batı dünyasındaki lider sunucusuGameforge ve geliştirici Wangyuan Shengtang & Aurogon bugün nefes kesici MMORPG Swords of Legends Online oyununu gelecek aylarda hangi büyük yeniliklerin beklediğini açıkladılar.
 
 
 
Çok yakında Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu’ndaki (BDT) hayranlar Shenzhou’nun destansı dünyasına giriş yapabilecek. Gelecek 2.0 güncellemesi yeni sınıflar, yeni bölgeler, akınlar, PvP modları, anlatılan hikayenin 2 bölümünü daha ve daha da fazlasını hizmete sunacak. Ayrıca oyuncular yakında ücretsiz olarak mücadeleye atılabilecek çünkü Gameforge Swords of Legends Online oyununu Free to Play’e çeviriyor.
 
Swords of Legends Online Free to Play oluyor

Gameforge 2.0 güncellemesinin ardından Şubat sonu Swords of Legends Online oyununu Free to Play’e çevirecek.

“Topluluğumuzun geri dönümleri önemli kararlar alırken bizim için daima büyük rol oynar. Bu içeriklerin daha hızlı yayınlanmasında, yerelleştirmenin iyileştirmesi ve başka konularda olduğu gibi bu konuda da böyle oldu.” dedi Gameforge Ürün Müdür Yardımcısı Noemi Feller.
 
 
 
“Topluluk geçen aylarda sunucularda çok az sayıda oyuncu olduğundan yakındı. Biz de harekete geçtik. Özenle artı ve eksi yönlerini tarttık, Wangyuan Shengtang & Aurogon ile konuştuk ve sonunda SOLO’yu Free to Play’e çevirmeye ve şu an mevcut içerikleri böylece çok daha büyük bir oyuncu kitlesine sunmaya karar verdik. Ayrıca 2022 yılı için çok sayıda heyecan verici güncellemelerimiz var.”

2.0 güncellemesinin yayınlanmasıyla tüm oyuncularımız bu efsanevi macerayı sınırsızca yaşayabilecek. Tüm oyuniçi alışverişler görselliğe yöneliktir, aynısı Battlepass için de geçerli. Oyunda “pay to win” elementleri bulunmayacak. Oyunu satın almış oyuncular bol miktarda özel görsel eşya elde edecek. Konuyla ilgili tüm ayrıntılar Swords of Legends Online topluluk sayfasının SSS kısmından okunabilir: https://gf.link/SOLOF2PFaQEN.
 
Swords of Legends Online yakında Rusya ve BDT’de hayranlarının hizmetine giriyor

Gameforge Swords of Legends Online oyununun Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu için yayın haklarına sahiptir. Rusçaya çeviriler başladı ancak metinlerin oyuna eklenmesi birkaç ay daha alacak. Gameforge oyuncuları bekletmemek için SOLO’yu bu bölgelerde Free to Play’e geçmeden 2.0 güncellemesinden önce yayınlayacak. Yapının Rusça hazır hali Rusça metinlerle tercihe göre İngilizce veya Çince seslendirmeler içerecek.
 
 
 
Yakında: İlk genişletme, 2.0 güncellemesi: The Firestone Legacy

Uzun zamandır beklenen 2.0 güncellemesi: Swords of Legends Online oyununun ilk genişletmesi olan The Firestone Legacy bu şubat ayında yayınlanacak ve tamamen ücretsiz olacak! Bir sürü yeni içerik, yeni karakter sınıfları, yeni bölgeler, zindanlar, akınlar, PvP modları ve daha fazlası uçmaya, kendi becerilerini geliştirmeye ve harika maceralar yaşamaya davet ediyor.
 
2.0 güncellemesindeki yenilikler: The Firestone Legacy: 
 
Yeni sınıf – Tilki Büyücüsü:  2.0 geliştirmesi: The Firestone Legacy ile gizemli Tilki Büyücüsü oyuna giriş yapıyor ve rakiplerine hasar vermek ve müttefiklerini iyileştirmek için çiçeklerin ve dikenlerin gücünü kullanıyor. Bu sınıf sadece yeni “kız” vücut tipi için mevcuttur.

Yeni sınıf – Savaşçı: Bu kahramanlar savaş alanının gerçek kahramanları. Birden fazla dövüş stili bilirler ve büyük hasar verirler. Savaşçılar iki alt gruba ayrılır: Erkek karakterler “Kristal Savaşçılar” ve kadın karakterler “Ruh Savaşçıları”dır. İki alt sınıfın önünde farklı yollar açılır ve hem yakın savaş DPS’si hem de tank konusunda geliştirilebilirler.

Ekstra karakter yuvaları: Ekstra yuvalar sayesinde oyuncular artık tüm karakter sınıflarını oynayabilir ve aksiyon halini görebilirler.

Yükseltilmiş maksimum seviye: Kendi savaş becerilerini daima geliştirebilmek için maksium seviye 37’ye yükseltildi. 1. ile 36. seviyeler arası karakter “öğrenci”, 37. seviyeden itibaren “bilge”dir. Yeni maksimum seviye sayesinde becerilerini geliştirmeye ve güçlendirmeye devam edebilir.

Hikaye devam ediyor:
Kısa süre önce yayınlanan 1.1 güncellemesi: The Forbidden Court ile gelen Bölüm 10’u 2.0 güncellemesi: The Firestone Legacy ile Bölüm 11 ve 12 takip edecek. Burada hikayenin devamı anlatılıyor ve oyuncular oyunun başlangıcından beri onları böylesine kendisine bağlayan oyunun arka planı hakkında daha çok bilgi sahibi oluyor.

Yeni bölgeler: Shenzhou dünyası büyüyor ve beş bölge genişliyor: Yağan Çiçeklerin Cenneti (Tilki Büyücüsü ve Savaşçı için yeni başlangıç bölgesi), Changhe Dağı (yeni sınıfların seviye atlayabileceği bölge), Changfu Bahçesi, Langquan Köprüsü Bulutlandı ve Taihua Dağı’nın Kılıç Zirvesi.

PvE ve PvP: 5-10 arası oyuncu için destansı beş yeni zindan ve 10-20 arası oyuncu için iki yeni akın Swords of Legends Online’e giriş yapıyor. PvP oyuncuları da unutulmadı, Yıldızlar Uçurumu adında yeni bir 3’e 3 haritası ve Karla Kaplı Go Tahtası adında bir 10’a 10 haritası bulacaklar.

... ve çok daha fazlası: Yeni güncelleme ayrıca uçan bineklerle aksiyon dolu bir yarış sunuyor. Oyuncular nefes kesen bir hızla bulutların üzerine yükselir ve sıralama listesinin zirvesine tırmanır! Ayrıca hatalar düzeltildi, oyun dengesi iyileştirildi ve yığınla görsel eşya içeren özel bir battlepass hazırlandı.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Swords of Legends Online MMORPG oyunu Gameforge Wangyuan Shengtang Aurogon
League of Legends Şampiyonluk Ligi'nde 2. Hafta Karşılaşmaları -Tamamlandı PS5 Konsol Satışları 17,2 Milyonu Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Swords of Legends Online
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız