Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Swords of Legends Online, 9 Temmuz'da Batıda Piyasaya Çıkıyor

 
 
Yayıncı Gameforge ve geliştirici Wangyuan Shengtang ve Aurogon, devasa çok oyunculu çevrimiçi RPG oyunu Swords of Legends Online'ın 9 Temmuz'da Batıda piyasaya sürüleceğini duyurudu. Gameforge istemcisi ile beraber gelecek oyun Steam ve Epic Games Store aracılığıyla PC platformuna çıkış yapacak.
 
Oyun üç farklı sürümde sunulacak. Oyunu önceden satın alan oyuncular, özel kozmetik ve oyun içi öğeleri içeren bir ön sipariş bonusu alacak. Ek olarak ön satın alım yaparsanız, resmi çıkıştan önce istediğiniz karakter adını alabileceksiniz. Ayrıca karakter oluşturmaya da erişim sağlayacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı
 
Swords of Legends Online, etkileyici bir görünüme sahip fantastik dünyasıyla, özenle detaylandırılmış dövüş mekaniğiyle ve Çin mitolojisine dayanan eşsiz hikayesiyle bir Aksiyon MMORPG oyunudur. 6 farklı sınıf, destansı PvP savaşları, zorlu zindanlar ve sürükleyici bir final oyunu seni bekliyor. 
 
Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayın. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Swords of Legends Online MMORPG oyunu Gameforge Wangyuan Shengtang Aurogon
EA Motive, Dead Space Remake Üzerinde Çalışıyor Olabilir The Great Ace Attorney Chronicles, Ace Attorney’i Yeni Bir Döneme Götürüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Swords of Legends Online
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız