Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Switch için Daha Fazla Wii U Portu Planlandığı Söyleniyor

 
Nintendo, Switch'e daha fazla Wii U portu getirecek gibi görünüyor.

Nintendo haberlerini genellikle doğru bir şekilde sızdırması ile bilenen Emily Rogers, 2020'de Switch için henüz duyurulmamış en az iki Wii U portu daha çıkacağını belirtti.
 
Hangi oyun veya oyunlar olacağına dair bir bilgi paylaşmadı.
 
Tokyo Mirage Sessions #FE ve Xenoblade Chronicles 2020'de Switch için çıkacağı doğrulanan Wii U portları. Bunların dışında ilk akla gelenler The Legend of Zelda: Twilight Princess HD, The Legend of Zelda: The Wind Waker HD, Pikmin 3, Star Fox Zero, Super Mario 3D World ve The Wonderful 101.
 
Nintendo şu ana kadar Bayonetta 1 ve 2, Captain Toad: Treasure Tracker, Donkey Kong Country: Tropical Freeze, Hyrule Warriors, Mario Kart 8, New Super Mario Bros. U ve Pokkén Tournament dahil olmak üzere çok sayıda Wii U oyununu Switch'e getirdi ve bazı oyunlar oldukça iyi satış rakamına ulaştı. Mario Kart 8 Deluxe 19 milyon, New Super Mario Bros. U Deluxe 4.59 milyon, Donkey Kong Country: Tropical Freeze ve Captain Toad Treasure Tracker sırasıyla 2.2 milyon ve 1.2 milyon sattı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak techradar Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Labyrinth of the Witch 30 Ocak'ta PC'ye Geliyor Oddworld: Stranger’s Wrath HD 23 Ocak'ta Switch için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

arnavut_efe

9.1.2020 09:45:52

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: arnavut_efe son çıkan oyunları dahil 15-16 tane elle tutulur oyunu var neyin savunmasını yapıyorsun bana anlamadımki :D</blockquote> Valla bilader haklı. 15-16 oyun saymışsın ben dahasını sayabilirim buna karşın daha ne istiyorsun :) Vay be günde 4-6 saat en son lisede oynuyordum.
hocam ben anlatamıyorum galiba 1,5 senede 15 tane oyun çokmu ? 15 tane oyunu 4-5 ayda oynarsın ben sonrasında sıkılıyorsun diyorum hep aynı oyunları görmekten.. konsol daha güçlü olsaydı diğer parti oyunlar gelseydi ne olurdu sanki ama şuan mevcut oyunlar sıkıyor çünkü bitirebilirsin bütün güzel oyunlarını dediğim süreçte. sen lisede oynayabilirsin 4-6 saat ben işe giderken 50 dakika gelirken 50 dakika eşim uyuduğundada 10-11 den sonra gece 2 ye kadar oynuyorum yani benim oynama sürem seni bu kadar neden rahatsız ediyor anlamadım

BSC Misafiri

8.1.2020 17:34:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: arnavut_efe son çıkan oyunları dahil 15-16 tane elle tutulur oyunu var neyin savunmasını yapıyorsun bana anlamadımki :D
Valla bilader haklı. 15-16 oyun saymışsın ben dahasını sayabilirim buna karşın daha ne istiyorsun :) Vay be günde 4-6 saat en son lisede oynuyordum.

arnavut_efe

8.1.2020 17:30:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: Venomstr Hocam sen de her oyunu oynamışsın. Az mı onlar? Ben daha Pokemon Sword'u Pre-Order yaparak satın aldığım halde henüz oynayamadım. Diğer Zelda'lar da Switch'e geldi mi efsane olur. Ocarina of Time bile gelsin.
yok haklısın hocam ama işte diğer kanata bakıyorsun oyun bitmiyor bunda tıkışıp kalıyorsun sonradanda sıkılıyorsun hala metroid getirecekler bi oyun duyuruyorlar 1,5 sene 2 sene sonra geliyor çok sabır gerektiriyor. zeldayı 200 saatte tamamen bitirdim oyunsuzluktan bi 100 saatte free gezdim amiiboları denedim resimler çektim vs. splatoon2 gibi online oyunları çok olsa derim hadi onları oynarsın sabredersin açık dünya pokemon oyunu dediler sıra tabanlı dövüş olmayacak dediler şu dediler bu dediler gelen pokemon oyunu ortada. ben arkadaşa dedimki switchte zeldaların eskilerini oynayamıyorsun wii u da oynayabiliyorken oda ne alakaysa konuyu buraya kadar çekti herhalde birsürü oyun oynamaya vaktin oluyor diye alakasız tartıştı benimle malesef. eski zeldaları kim ne yapsın diyo yenileri çıkarken sırf onları oynamak içni wii u almayı düşünüyordum 2. el konu buraya kadar uzadı neyse benimde kafa çorba oldu zaten birüsür iş arasında arkadaşa laf yetişriyorum :D

Venomstr

8.1.2020 17:10:31

0
Hocam sen de her oyunu oynamışsın. Az mı onlar? Ben daha Pokemon Sword'u Pre-Order yaparak satın aldığım halde henüz oynayamadım. Diğer Zelda'lar da Switch'e geldi mi efsane olur. Ocarina of Time bile gelsin.

arnavut_efe

8.1.2020 15:13:17

0
direksyon, amiibo, pro controller, joycon tekli gripler, taşıyıcı çantalar alabildiğim bulabildiğim bütün aksesuarların hepsini aldım manyak gibi para harcadım cihaza ben aldığımdan beri çıkan bütün oyunlarınıda aldım oynadım bi donkey kong oynamamışımdır bide fire emblem burda saçma bişeyi tartışıyoruz şuan bence

arnavut_efe

8.1.2020 15:07:53

0
son çıkan oyunları dahil 15-16 tane elle tutulur oyunu var neyin savunmasını yapıyorsun bana anlamadımki :D

arnavut_efe

8.1.2020 15:05:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: arnavut_efe <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: arnavut_efe &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: BSC Misafiri &amp;lt;blockquote class="quote"&amp;gt;&amp;lt;i&amp;gt;quote:&amp;lt;/i&amp;gt;&amp;lt;br&amp;gt;&amp;lt;br&amp;gt;Orjinalden alıntı: arnavut_efe çok geç kaldılar wii u da zeldanın çıkmış bütün oyunlarını oynayabiliyorken switchte oynayamıyorsun. Beklemekten sıkılıp sattım artık switche para verilir verilmesinede 4-5 sonra oynayacak oyun kalmıyor cihazda&amp;lt;/blockquote&amp;gt; Hocam herhalde oyun oynayacak inanılmaz bir zaman bulabiliyorsunuz, hepsini bitirdiniz. Breath of The Wild saymazsan Wii U için çıkmış Zeldaların en yenisi 14 yıllık Bir Zelda sever olarak ben pek bile ilgilenmiyorum artık. Kim ne yapsın onları yenileri çıkarken. Emily Rogersın portlar gelecekten kastı Super Mario 3D World, Pikmin 3, Wonderful 101.&lt;/blockquote&gt; Hafta içleri 4-6 saat arası vaktim oluyor oynamaya haftasonuda malum işim olmazsa o haftayı öyle geçiriyorum. Ben zeldayla geç tanıştığım için skyward sword, twilight princess ve ondan önceki oyunlarını oynamak isterdim breath of wildde 200 saatimi harcadım muazzam keyif aldım sürekli hardcore oyunlar oynadıktan sonra böyle bi yapımı sevmem beni şaşırtmıştı. Nintendodaki oyunları bitirmek için inanılmaz zaman harcamaya gerek yokki ? zaten diğer oyunları xbox'ımda oynadım nintendoya özel oyunların hepsinide oynadım cihazı 2. satışım u 2. kere aldım dedim yeni pokemonu oynarım ring fit oynarım felan ama aldıktan 2 ay sonra sattım cihazı aa şunuda oynayayım dediğim oyun bulamadığımdan.. çıkan oyunların hepsini oynamıştım yeni çıkacaklarda beni sarmadı bi metroidi bile ne kadar zaman geçti hala yapamadılar&lt;/blockquote&gt; Dostum sen her oyunu oynayıp bitirmemişsin sadece sevdiklerine bakıp satmışsın ama gelip oyun kalmadı sattım yazıyorsun. :) hafta da 4-6 saatle olacak iş değil o.</blockquote> haftada 4-6 saat değil günde 4-6 saat hadta içi sadece haftasonu full time demek istedim :) nintendoda bitirilecek kaç oyun var sanki öyle konuştunki :D</blockquote> Bitirilecek kaç oyun olduğunu sormandan kaçını oynadığın anlaşılıyor. :D Aç bak pardon der kapatırsın.
kardeşim her saçma oyunu oynayacak halimiz yok herhalde elle tutulan bütün oyunlarını oynadım. İlk cihazım 1,5 sene kaldı bende 1,5 sene sonra sattım 2. cihazı aldığımda 2 ay sürdü hevesim sattım

BSC Misafiri

8.1.2020 13:37:36

+1
quote:

Orjinalden alıntı: arnavut_efe
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: arnavut_efe <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: arnavut_efe çok geç kaldılar wii u da zeldanın çıkmış bütün oyunlarını oynayabiliyorken switchte oynayamıyorsun. Beklemekten sıkılıp sattım artık switche para verilir verilmesinede 4-5 sonra oynayacak oyun kalmıyor cihazda&lt;/blockquote&gt; Hocam herhalde oyun oynayacak inanılmaz bir zaman bulabiliyorsunuz, hepsini bitirdiniz. Breath of The Wild saymazsan Wii U için çıkmış Zeldaların en yenisi 14 yıllık Bir Zelda sever olarak ben pek bile ilgilenmiyorum artık. Kim ne yapsın onları yenileri çıkarken. Emily Rogersın portlar gelecekten kastı Super Mario 3D World, Pikmin 3, Wonderful 101.</blockquote> Hafta içleri 4-6 saat arası vaktim oluyor oynamaya haftasonuda malum işim olmazsa o haftayı öyle geçiriyorum. Ben zeldayla geç tanıştığım için skyward sword, twilight princess ve ondan önceki oyunlarını oynamak isterdim breath of wildde 200 saatimi harcadım muazzam keyif aldım sürekli hardcore oyunlar oynadıktan sonra böyle bi yapımı sevmem beni şaşırtmıştı. Nintendodaki oyunları bitirmek için inanılmaz zaman harcamaya gerek yokki ? zaten diğer oyunları xbox'ımda oynadım nintendoya özel oyunların hepsinide oynadım cihazı 2. satışım u 2. kere aldım dedim yeni pokemonu oynarım ring fit oynarım felan ama aldıktan 2 ay sonra sattım cihazı aa şunuda oynayayım dediğim oyun bulamadığımdan.. çıkan oyunların hepsini oynamıştım yeni çıkacaklarda beni sarmadı bi metroidi bile ne kadar zaman geçti hala yapamadılar</blockquote> Dostum sen her oyunu oynayıp bitirmemişsin sadece sevdiklerine bakıp satmışsın ama gelip oyun kalmadı sattım yazıyorsun. :) hafta da 4-6 saatle olacak iş değil o.
haftada 4-6 saat değil günde 4-6 saat hadta içi sadece haftasonu full time demek istedim :) nintendoda bitirilecek kaç oyun var sanki öyle konuştunki :D
Bitirilecek kaç oyun olduğunu sormandan kaçını oynadığın anlaşılıyor. :D Aç bak pardon der kapatırsın.

arnavut_efe

8.1.2020 11:58:08

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: arnavut_efe <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: arnavut_efe çok geç kaldılar wii u da zeldanın çıkmış bütün oyunlarını oynayabiliyorken switchte oynayamıyorsun. Beklemekten sıkılıp sattım artık switche para verilir verilmesinede 4-5 sonra oynayacak oyun kalmıyor cihazda&lt;/blockquote&gt; Hocam herhalde oyun oynayacak inanılmaz bir zaman bulabiliyorsunuz, hepsini bitirdiniz. Breath of The Wild saymazsan Wii U için çıkmış Zeldaların en yenisi 14 yıllık Bir Zelda sever olarak ben pek bile ilgilenmiyorum artık. Kim ne yapsın onları yenileri çıkarken. Emily Rogersın portlar gelecekten kastı Super Mario 3D World, Pikmin 3, Wonderful 101.</blockquote> Hafta içleri 4-6 saat arası vaktim oluyor oynamaya haftasonuda malum işim olmazsa o haftayı öyle geçiriyorum. Ben zeldayla geç tanıştığım için skyward sword, twilight princess ve ondan önceki oyunlarını oynamak isterdim breath of wildde 200 saatimi harcadım muazzam keyif aldım sürekli hardcore oyunlar oynadıktan sonra böyle bi yapımı sevmem beni şaşırtmıştı. Nintendodaki oyunları bitirmek için inanılmaz zaman harcamaya gerek yokki ? zaten diğer oyunları xbox'ımda oynadım nintendoya özel oyunların hepsinide oynadım cihazı 2. satışım u 2. kere aldım dedim yeni pokemonu oynarım ring fit oynarım felan ama aldıktan 2 ay sonra sattım cihazı aa şunuda oynayayım dediğim oyun bulamadığımdan.. çıkan oyunların hepsini oynamıştım yeni çıkacaklarda beni sarmadı bi metroidi bile ne kadar zaman geçti hala yapamadılar</blockquote> Dostum sen her oyunu oynayıp bitirmemişsin sadece sevdiklerine bakıp satmışsın ama gelip oyun kalmadı sattım yazıyorsun. :) hafta da 4-6 saatle olacak iş değil o.
haftada 4-6 saat değil günde 4-6 saat hadta içi sadece haftasonu full time demek istedim :) nintendoda bitirilecek kaç oyun var sanki öyle konuştunki :D

BSC Misafiri

7.1.2020 15:40:49

+1
quote:

Orjinalden alıntı: arnavut_efe
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: arnavut_efe çok geç kaldılar wii u da zeldanın çıkmış bütün oyunlarını oynayabiliyorken switchte oynayamıyorsun. Beklemekten sıkılıp sattım artık switche para verilir verilmesinede 4-5 sonra oynayacak oyun kalmıyor cihazda</blockquote> Hocam herhalde oyun oynayacak inanılmaz bir zaman bulabiliyorsunuz, hepsini bitirdiniz. Breath of The Wild saymazsan Wii U için çıkmış Zeldaların en yenisi 14 yıllık Bir Zelda sever olarak ben pek bile ilgilenmiyorum artık. Kim ne yapsın onları yenileri çıkarken. Emily Rogersın portlar gelecekten kastı Super Mario 3D World, Pikmin 3, Wonderful 101.
Hafta içleri 4-6 saat arası vaktim oluyor oynamaya haftasonuda malum işim olmazsa o haftayı öyle geçiriyorum. Ben zeldayla geç tanıştığım için skyward sword, twilight princess ve ondan önceki oyunlarını oynamak isterdim breath of wildde 200 saatimi harcadım muazzam keyif aldım sürekli hardcore oyunlar oynadıktan sonra böyle bi yapımı sevmem beni şaşırtmıştı. Nintendodaki oyunları bitirmek için inanılmaz zaman harcamaya gerek yokki ? zaten diğer oyunları xbox'ımda oynadım nintendoya özel oyunların hepsinide oynadım cihazı 2. satışım u 2. kere aldım dedim yeni pokemonu oynarım ring fit oynarım felan ama aldıktan 2 ay sonra sattım cihazı aa şunuda oynayayım dediğim oyun bulamadığımdan.. çıkan oyunların hepsini oynamıştım yeni çıkacaklarda beni sarmadı bi metroidi bile ne kadar zaman geçti hala yapamadılar
Dostum sen her oyunu oynayıp bitirmemişsin sadece sevdiklerine bakıp satmışsın ama gelip oyun kalmadı sattım yazıyorsun. :) hafta da 4-6 saatle olacak iş değil o.

arnavut_efe

7.1.2020 14:39:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: arnavut_efe çok geç kaldılar wii u da zeldanın çıkmış bütün oyunlarını oynayabiliyorken switchte oynayamıyorsun. Beklemekten sıkılıp sattım artık switche para verilir verilmesinede 4-5 sonra oynayacak oyun kalmıyor cihazda</blockquote> Hocam herhalde oyun oynayacak inanılmaz bir zaman bulabiliyorsunuz, hepsini bitirdiniz. Breath of The Wild saymazsan Wii U için çıkmış Zeldaların en yenisi 14 yıllık Bir Zelda sever olarak ben pek bile ilgilenmiyorum artık. Kim ne yapsın onları yenileri çıkarken. Emily Rogersın portlar gelecekten kastı Super Mario 3D World, Pikmin 3, Wonderful 101.
Hafta içleri 4-6 saat arası vaktim oluyor oynamaya haftasonuda malum işim olmazsa o haftayı öyle geçiriyorum. Ben zeldayla geç tanıştığım için skyward sword, twilight princess ve ondan önceki oyunlarını oynamak isterdim breath of wildde 200 saatimi harcadım muazzam keyif aldım sürekli hardcore oyunlar oynadıktan sonra böyle bi yapımı sevmem beni şaşırtmıştı. Nintendodaki oyunları bitirmek için inanılmaz zaman harcamaya gerek yokki ? zaten diğer oyunları xbox'ımda oynadım nintendoya özel oyunların hepsinide oynadım cihazı 2. satışım u 2. kere aldım dedim yeni pokemonu oynarım ring fit oynarım felan ama aldıktan 2 ay sonra sattım cihazı aa şunuda oynayayım dediğim oyun bulamadığımdan.. çıkan oyunların hepsini oynamıştım yeni çıkacaklarda beni sarmadı bi metroidi bile ne kadar zaman geçti hala yapamadılar

BSC Misafiri

7.1.2020 14:00:58

0
quote:

Orjinalden alıntı: arnavut_efe çok geç kaldılar wii u da zeldanın çıkmış bütün oyunlarını oynayabiliyorken switchte oynayamıyorsun. Beklemekten sıkılıp sattım artık switche para verilir verilmesinede 4-5 sonra oynayacak oyun kalmıyor cihazda
Hocam herhalde oyun oynayacak inanılmaz bir zaman bulabiliyorsunuz, hepsini bitirdiniz. Breath of The Wild saymazsan Wii U için çıkmış Zeldaların en yenisi 14 yıllık Bir Zelda sever olarak ben pek bile ilgilenmiyorum artık. Kim ne yapsın onları yenileri çıkarken. Emily Rogersın portlar gelecekten kastı Super Mario 3D World, Pikmin 3, Wonderful 101.

arnavut_efe

7.1.2020 11:02:11

0
çok geç kaldılar wii u da zeldanın çıkmış bütün oyunlarını oynayabiliyorken switchte oynayamıyorsun. Beklemekten sıkılıp sattım artık switche para verilir verilmesinede 4-5 sonra oynayacak oyun kalmıyor cihazda

Guest-AEF248198

6.1.2020 20:09:07

+2
Nintendo ve kullanıcı dostu terimi bizim ülkede birbirine zıt iki terim. Nintendo'ya zerre para vermem.

BSC Misafiri

6.1.2020 19:24:45

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Fearless_tr Nintendo,kullanici dostu bir firma olmaktan cikti gibi geliyor :))) Sifir yatirimi yok hic birseye sonrada fanlarindan sadakat bekliyor :)))
Nintendo geçtiğimiz yıl kaç yeni ex. oyunu kullanıcılarına sunmuş bariz haberin yok değil mi? :))) Fire Emblem: Three Houses, Super Mario Maker 2, Cadence of Hyrule, Luigi's Mansion 3, Pokémon Sword and Shield, The Legend of Zelda: Link's Awakening, Astral Chain, Marvel Ultimate 3, Yoshi’s Crafted World, Deamon X Machina. Yazarken tartıp yazın.

Venomstr

6.1.2020 18:35:20

0
Fatal Frame Maiden of Black Water, Super Mario 3D World.

Fearless_tr

6.1.2020 18:22:36

+1
Nintendo,kullanici dostu bir firma olmaktan cikti gibi geliyor :))) Sifir yatirimi yok hic birseye sonrada fanlarindan sadakat bekliyor :)))
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız