Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Switch, Eğlencenin Olanaklarını Genişletmeye Yardımcı Olacak"

    Famitsu'nun bu haftaki yayınlanan sayısında Ubisoft yöneticilerinden EMEA patronu Alain Corre'un da dahil olduğu bir kısım bulunuyordu.
 
   Sohbet esnasında Famitsu'nun Nintendo'nun yaklaşan oyun platformu ve Ubisoft'un desteği üzerine sorduğu soruya Alain Corre şu şekilde cevap verdi. 
 
  "Yenilikçi Nintendo Switch için büyük beklentilerimiz var. Örneğin, bizim Just Dance serimiz insanların aileleriyle birlikte eğlendiği bir şey. Nintendo Switch ile de çocuklar, ebeveynleri ve hatta dedesi ile ninesi tatil günlerinde arka bahçede dans edebilecek. Heyecan verici değil mi (gülüyor)?
 
   Donanım gerçekten eğlencenin olanaklarını genişletmeye yardımcı olacak, her yaştaki insan için istediği yerde oyun oynamak mümkün olacak. Çok çeşitli yazılımlar sunmayı umuyoruz ancak henüz ayrıntılara giremeyiz. Üzgünüm (gülüyor)." 
 
    Nintendo'nun hem ev hem de el konsolu olma özelliği taşıyacak yenilikçi konsolu Switch, 2017 yılının mart ayında çıkış yapacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Bu Hafta Çıkış Yapacak Oyunlar (28 Kasım - 2 Aralık 2016) Dishonored 2'de Bir Kişiyi Öldürmenin 80 Yolu

- The Stig -

28.11.2016 16:48:09

0
nefret ettim ubi senden. her nintendo haberinde ubisoft ile makale paylaşmassanız çok sevinirim. gerçekten kabak tadı verdi artık!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız