Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sweet Tooth Çizgi Roman Serisinin Dizi Uyarlaması Geliyor, Yapımcı Robert Downey Jr.

 
Özellikle Disney'in yarattığı Marvel Sinematik Evreni'ndeki Iron Man rolü ile tanınan Robert Downey Jr.'ın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi duyuruldu. Sweet Tooth çizgi romanının uyarlaması olacak dizi, Netflix üzerinde yayınlanacak.
 
Sweet Tooth, DC Comic çatısı altındaki Vertigo'ya ait olan, Kanadalı yazar Jeff Lemire'ın 2009 - 2013 yılları arasında yazdığı ve çizdiği bir çizgi roman serisidir. Kıyamet sonrası bir dünyada geçen hikayede, bir salgın sebebiyle tüm insanlar ölmeye başlamıştır. Hayatta kalabilen tek canlılar ise insan - hayvan karışımı canlılardır.
 
Dizinin yönetmenliğini Jim Mickle üstlenecek. Dizinin oyuncu kadrosunda James Brolin, Christian Convery, Will Forte, Nonso Anonzie ve Adeel Akhtar gibi isimler bulunuyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber sweet tooth çizgi roman uyarlama robert downey jr netflix
İptal Edilen Batman vs Superman Filminin Detayları Paylaşıldı Half-Life: Alyx Steam Atölyesi Açıldı

fitamino

16.5.2020 12:25:18

0
R.D.Jr varsa güzeldir. Merakla bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız