Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Smash Bros.'da Mii Karakterlerinizi, Nintendo Karakterleri Gibi Giydirebileceksiniz


     Nintendo karakterlerini karşı karşıya getiriyor olmasının yanı sıra, Nintendo dünyasından pek çok içeriği de haritalar ve aksesuar bazında sunacak olan Super Smash Bros. için yeni bir duyuru yapıldı. Bu duyuruya göre, dövüşte kullanabileceğiniz Mii karakterinizi, Nintendo dünyasından diğer karakterlerin aksesuarlarıyla süsleyebileceksiniz.
 
     Paylaşılan görselde Mii karakterlerine aksesuar bazında verilen Meta Knight ve Metroid serisinden Samus havasını görebilirsiniz. Ekran görüntüsünün oyunun Wii U sürümünden alındığını ve bu özelliğin oyunun 3DS sürümünde de bulunacağını belirtelim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
super smash bros nintendo wii u 3ds screen mii
The Last of Us'ın Filmi ve Oyunu Arasında Bazı Farklılıklar Olacak Hotline Miami'nin PlayStation 4 Sürümü Bu Ay İçerisinde Çıkacak

BSC Misafiri

11.8.2014 19:17:48

0
Aile fertlerinden ilham alarak tasarladığım Mii karakterlerini giydirebilecek olmamız güzel bir özellik olacak. En iyi dövüşçü kadar en karizmatik Mii dövüşçüsü rekabeti de olacak. Teşekkürler Nintendo.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Smash Bros.
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız