Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Mario Bros. Animasyon Filminin 2022 Yılında Yayınlanması Bekleniyor


Oyun dünyasının en popüler markalarından olan Super Mario Bros.'un geçtiğimiz yıllarda bir animasyon filmi duyurulmuştu.

Animasyon duyurulduktan bir süre sonra yani 2018'de, animasyon için eğer bir sorun çıkmazsa 2020 yılında çıkacağı söylenmişti. Sonrasında da fark edebileceğiniz gibi film ertelendi ve yeni tarihi 2022 oldu.

Nintendo başkanı Shuntaro Furukawa, son yaptığı açıklamada Super Mario Bros.'un çıkış tarihi olarak hala 2022'yi hedeflediğini söyledi. Umuyoruz daha fazla ertelenmez ve 2022 yılında Super Mario Bros. animasyonunu görebiliriz.

Despicable Me ve Minions gibi animasyonları hazırlayan stüdyo Illumination Studios'tan gelecek Super Mario Bros. animasyonu. Ayrıca Nintendo da projeyi yakından takip edecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Super Mario Bros. Animasyonu animasyon super mario mario film konusu ne zaman yayın tarihi oyuncular
Left 4 Dead 2'nin Yeni Güncellemesi 24 Eylül'de Geliyor Medal of Honor: Above and Beyond 11 Aralık'ta Oculus ve Steam VR için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario Bros. Animasyonu
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız