Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stronghold için Yeni Sürüm Duyuruldu: Definitive Edition Olarak Geliyor

 
 
Firefly ekibi, 2001'de piyasaya sürülen gerçek zamanlı strateji oyunu Stronghold'un Definitive Edition sürümünü duyurdu. Yeni sürüm 7 Kasım'da Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Definitive sürümünde yeni iyileştirmeler ve geliştirmeler yer alıyor
 
 
 
BAFTA’ya aday gösterilen orijinal gerçek zamanlı strateji oyunu Stronghold yeni sürümle beraber geliyor. Definitive Edition sürümüyle beraber gelmeye hazırlanan oyun içerisindeki detaylar yeniden çizildi, müzikler ve sesler elden geçiriliyor. Orta Çağ İngiltere’sinde yer aldığımız oyunun yeni sürümü bu ve daha fazla geliştirmeyi içeriyor.
 
20 yıllık geçmişine yenilikler katan Stronghold: Definitive Edition, 26 görevden oluşan iki klasik sefere ve Firefly Studios’un kurucu ortakları Simon Bradbury ile Eric Ouellette tarafından tasarlanan yeni bir hikayeyi biz oyunculara sunuyor. Oyunda ek olarak Definitive Edition’a özel 14 görevlik yeni bir sefer yer alıyor.
 
Oyunun ayrıca 1 buçuk dakikalık yeni bir fragmanı yayınlandı. Fragman içerisinde oyunun savaş sistemi, gelişmiş özellikler, binalar, önceki sürümle olan değişiklikler ve daha fazlası yer alıyor.
 
İşte fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Stronghold Definitive Edition
Ratchet & Clank: Rift Apart PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı Quake Benzeri Yeni Bir FPS Oyunu SPRAWL Geliyor: İşte Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.7.2023 17:00:26

+2
türünün en iyi oyunu. age of tan daha iyiydi bence. steam sayfasında türkçe dil desteği gözüküyor bu arada güzel.

İhsanblack02

14.7.2023 16:47:05

+1
Bu abileri seviyorum. Efsaneyi remastered yapmışlar, Türkçe, Macarca da eklemişler. İnşallah yeni nesil bir Stronghold da göreceğiz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stronghold 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız