Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Quake Benzeri Yeni Bir FPS Oyunu SPRAWL Geliyor: İşte Detaylar

 
 
Geliştirici Rogue Games, büyük ölçüde Akira ve Ghost in the Shell'in ortamlarından ilham alan yeni bir Quake tarzı retro birinci şahıs nişancı oyunu SPRAWL'yi duyurdu. Oyunda gelecek teması işleniyor ve sağa sola doğru atlayıp düşmanları silahlarımızla beraber ortadan kaldırabiliyoruz.
 
Quake tarzı yeni bir oyun geliyor
 
 
 
Nişancı unsurlarıyla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan oyun için geliştiriciler sadece Quake benzeri bir oynanışa sahip olacağını iddia ediyor. Ancak oyun daha çok Quake ve FEAR'ın bir karışımı gibi duruyor. Çünkü oyunda biz oyuncular düşmanları ortadan kaldırmak için zamanı yavaşlatabiliyoruz. Bu da FEAR mekaniğiyle benzerlik gösteriyor. Ek olarak oyunda duvardan duvara atlayabiliyor ve hızlı aksiyon içerisine geçebiliyoruz. 
 
Belirtildiği gibi SPRAWL, Akira ve Ghost in the Shell gibi klasiklerden ilham alan ortamları bizlere sunmayı hedefliyor. Oyun ayrıca hareketlerinize yanıt verecek dinamik bir müzik sistemine sahip olarak karşımıza çıkmayı bekliyor.
 
Rogue Games yeni FPS oyunu SPRAWL'ın Ağustos 2023'te çıkış yapacağını belirtiyor. Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming SPRAWL
Stronghold için Yeni Sürüm Duyuruldu: Definitive Edition Olarak Geliyor Microsoft, Switch 2'nin 2024 Başlarında Geleceğini Öne Sürdü

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız