Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter V'in Arcade Edition'ı Görüldü

 
    ShopTo'da Street Fighter V'in Arcade Edition'ı için PlayStation 4 versiyonuna ilan verildi ve 55$ fiyat etiketiyle 16 Ocak 2018 tarihinde çıkacağı belirtildi. Henüz hakkında başka bir detay bilinmiyor ve hatta ilan sayfası da kaldırıldı fakat ufak tahminler bulunmakta.
 
    Capcom bu konu hakkında henüz bir yorum yapmadı fakat muhtemelen Street Fighter V'in Arcade versiyonunda Game of the Year paketleri gibi çıkmış olan DLC'ler ve muhtemelen bir Arcade Mode bulunacak. Eğer böyle bir mod çıkarsa da halihazırda Street Fighter V'e sahip oyuncular için ücretsiz bir update kıyağı çekerler umarız.
 
      Capcom daha önce de 2011'de Super Street Fighter IV'ün bir Arcade versiyonunu çıkarmıştı. Arcade Edition ile oyuna çeşitli denge ayarları ve yeni karakterler eklenmişti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Street Fighter 5 Street Fighter V Ryu Ken Chun-Li Guile combo kombo ryu xbox360 ps3 pc iphone 3DS
Square Enix'ten Nier ile İlgili Bir Proje Daha Need For Speed Payback'in Sistem Gereksinimleri Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.9.2017 15:16:07

0
Oyun düzeliyor gibi. Ezber mantığından çıkartacak ve bir takım yetenek işine çevirecek özellikler gelirse oyun daha bir eğlenceli olacak. Nerde usf4 nerde sf v , azcık kombo bilen oyunu biliyom diye oynuyor. Yeteneğin ve adaletin düzgün dağılmadığı bir oyun. Şuraya bak Ryu diye bir şey bırakmadılar resmen. Hangi yeni karakter gelse resmen anti ryu üzerine yapılmış. Yazık bu oyunu bu hallerde görmek üzüyor

KAKÁ

21.9.2017 21:37:31

0
Season 2 charları yenilik olsun diye getirilen daha önce sfde oynanabilir olarak yer almayan karakterlerdi akuma hariç, son olarak zeku gelecek (Guy'ın hocası) S3te artık yeni char gelirse agır soverim yeterli yeni karakterler zaten laura, rashid, fang da vardı. Millet sagat blanka honda fei long diye agliyor ki ne charlar var ellerinde sagat, blanka, honda, rose, viper, dudley, makoto, oro, Q, yun, yang gibi gibi...

Guest-E87629FD5

21.9.2017 10:30:45

0
Henüz oyunda Honda yok, Abigail (5-6 metre boyunda) ve Birdie diye iki tane saçma punk karakter var, Final Fight kotarması. Diğer saçma karakterleri yazmaya bile gerek yok.

BSC Misafiri

20.9.2017 21:03:18

0
İyi fiyat 190 tl , Allah’dan Switch için çıkmıyor çıksa 54 sterlinden aşağı fiyat olmaz o da 253 TL’ye denk gelirdi fiyatı, şu da bir gerçek bu ps4 kutulu fiyatı eğer Nintendo da olsa verdiğim fiyat sadece digital indirme için geçerli, kutulusu olsa yandın zaten 350-400 den aşağı alamazdık Türkiye’de, örnek; zelda digital indirme 60 sterlin yani 282 tl, kutulusu 450-480 tl etikinde aynen böyle olurdu :)) Nintendo oyunlarını buraya distribütör bir firma getirmedikçe Türkiye de en pahalı konsol ve oyunlar Nintendo ürünleridir!!!

alsndnz

20.9.2017 19:27:07

0
dlc karakterlerinin hepsi olur iste icinde bu zamana kadar oynayanlar tadini aldi birakti bile oyunu dlc cikiyo diye zirlayanlarda alir oynar dlc olan karakterlerin %90 ini oynamiycaklari halde dlc diye yirtinirlar 2 tane dlc karakteri actim oyun ici parayla biri juri digeride akuma digerleri fiss zaten

Dhalsim

20.9.2017 18:42:29

+2
Street Fighter V sonunda çıkıyor yani
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter V
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız