Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter 6'ya İlk Bakış Attık: Yeni Nesil Bir Sıçrama

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Capcom'un yaptığı Street Fighter'ın yeni oyunu Street Fighter 6 çıkışını yaptı. Sizlerin karşısına detaylı bir incelemeyle çıkmak isterdik ancak ne yazık ki Tunahan da ben de bu türe çok hakim değiliz ve sizlere yanlış bir bilgi vermek istemiyoruz. Bu yüzden oyunun oynanış kısmını gösterdiğimiz birkaç el dövüştüğümüz bir ilk bakış videosu çekmek istedik.
 
Street Fighter 6, aldığı yüksek inceleme puanlarıyla kesinlikle yıla damga vuran bir oyun oldu. Özellikle bu yılın dövüş oyunları açısından dolu dolu geçeceğini düşünürsek rekabetin güzel bir şekilde başladığını söyleyebiliriz.
 
İlk bakış videomuz:
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Street Fighter 6 ilk bakış
Strateji Oyunu The Valiant Yeni Nesil Konsollara Geliyor: Tüm Detaylar The Elder Scrolls IV: Oblivion için Yeni 8K Doku Paketi Yayınlandı

Dhalsim

6.6.2023 19:14:19

0
En sevdiğim oyun. İlk oynadığım video oyunu olmasının da etkisiyle diyelim ki tanıdıkla güzel vakit mi geçireceğiz dövüş oyunu, araba yarışı , futbol, basketbol dörtlüsünden ilk önereceğim oyun street fighter oluyor. Hep yendiğimden yanımdaki hadi fifa açalım der futbola geçeriz. Basketbol (NBA2K) çok özel arkadaşlarla oynadığımız diğer seçenek. Football Manager oynamak ise çok zaman ezmek gerektirdiğinden kendim takıldığım oyundur. Street Fighter en özel oyunumdur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter 6
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız