Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'in Resmi Forumları Tekrardan Açıldı


     7 Kasım'da FknOwned grubu tarafından hack saldırısına yakalandığından beri kapalı kalan Steam'in resmi forumları sonunda tekrar açıldı. Peki hack tehlikesi tamamen kalktı mı?
 
     Hackerların ilerlemesini önleme ve güvenlik açıklarını kapatma amacıyla günlerdir kapalı kalan forumların açılmasına rağmen Valve yetkilileri üyelerin tedbirli olmasını her seferinde tekrarlıyor. Hala şifresini değiştirmeyen varsa değiştirmesini, kredi kartlarındaki işlemleri takip etmeleri, forumlardaki anons kısmının en tepesinde uyarı olarak yer alıyor.
 
     Bütün bu endişelenmelere rağmen internet aleminden bu kadar gün içerisinde henüz bir hack belirtisinin çıkmaması da sevindirici. Ancak Valve her zaman olduğu gibi işi garantiye almayı tercih ediyor. 
 
     Steam forumlarına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC steam valve hack
I Am Alive'in Çıkış Tarihi Belli Oldu Miyamoto Günde 10 Saat Oyun Oynuyor

aydogdu1453

12.11.2011 21:30:38

0
Bunun altında EA'in Karanlık elleri olabilir.Yoksa herkes steam'dan memnun.Şu saldırıyı valve'ye yapacakalrına ea,thq,ubi$oft'a yapsalardı milletin hayır dualarını alırlardı valla.Şimdi lanet okuyorum.Ulan bırakında adamlar yeni nesil source oyun motorunu bitirsin de gelsin artık efsaneler efsanesi Half Life 3 offff offffff.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız