Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'den Yeni Eş Zamanlı Rekoru! 34 Milyon Oyuncu

 
 
PC oyuncularının uğrak noktası olan Steam platformu şu anda hala en çok kullanılan platformlar arasında yer alıyor ve geniş olan kütüphanesi ile birçok oyuna ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz süreçte ulaştığı rekoru bir kez daha tazeliyor ve açıklanan bilgilere göre platform dahilinde 34 milyon oyuncu aynı anda yer alıyor.
 
Steam platformu rekor kırmaya devam ediyor
 
 
 
Bildiğiniz üzere 2024 yılına girdiğimiz Ocak ayı içerisinde Valve tarafından kullanıcılara sunulan dijital oyun platformu Steam, 33 milyon eş zamanlı oyuncuyu aştı. Ancak dün itibarıyla Steam, 34 milyondan fazla eş zamanlı oyuncuya ev sahipliği yaptı. Milyonlarca oyuncunun bulunduğu bu platform dahilinde diğer taraftan en çok oynanan oyunlara bakacak olursak ilk sırada Counter-Strike 2’nin olduğunu aktarabiliriz.
 
Counter-Strike 2 oyununun haricinde elbette aşina olduğunuz diğer bir yapım DOTA 2 bulunuyor. Bu oyunların hala oldukça popüler olması dikkatlerden kaçmıyor. Diğer taraftan en çok oynanan oyunlar arasında 3. sırada PUBG: BATTLEGROUNDS yer alırken bu oyunu Apex Legends, Helldivers 2 ve NARAKA: BLADEPOINT takip ediyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Steam Valve Oyun Half Life Mağaza Store Portal Steam Haberleri
Metroidvania Oyunu Somber Echoes Duyuruldu FlatOut 2'nin RTX Remix Modundan Oynanış Görüntüleri Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız