Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'den The Witcher ve Gothic İndirimi

Savulun, Geralt geliyor!

     Bilgisayar oyuncuları için Steam'in yeri oldukça büyük. yeni oyunlar dışında daha önce çıkan birçok oyuna çeşitli indirimler uygulayan Steam'den yeni indirim haberleri de gelmeye devam ediyor.
 
     Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Batman: Arkham City, %75'lik bir indirime gitmiş ve 7.5$'dan satışa sunulmuştu. Yeni indirimler ise The Witcher ve Gothic serisinden geldi. Geralt'ın ikinci macerasından önce ilk oyunu oynamak isteyenler için Steam iyi bir fırsat sundu ve asıl oyunda yer almayan iki özel bölümün de bulunduğu The Witcher: Enchanted Director's Cut paketini 9.99$'dan satışa çıkardı.
 
     %50 oranındaki The Witcher indirimi dışında Gothic oyunlarında da %75'lik indirimler yapılmış. Üstelik serinin tüm oyunlarını içeren özel bir paket 18.75$'lık fiyat etiketi ile satışa çıkmış. The Witcher'in Steam sayfasına buradan, Gothic serisinin Steam sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
witcher rise of the white wolf cdprojekt
Forza Motorsport 4'ten Yepyeni Bilgiler Tüm Resident Evil 4'ler Bir Arada.

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız