Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'de Dungeon Siege 3 DLC'leri Şimdiden Görüldü

Yukarıdan bahsi geçen DLC'leri görebilirsiniz.
 
    Bazı meraklılar Steam üzerinde "Steam ClientRegistry Toolkit" adlı bir program kullanarak yazılım harikası bu sitenin perde arkasını karıştırıyorlar. Steam'deki yazılım mühendislerinin neler ile uğraştığını açıkça göstermeye yarayan bu program sonucu Steam'e yakın zamanda gelebilecek dosyalar da açıkca görülebiliyor.
 
    Peki Dungeon Siege 3 DLC'sine ne dersiniz? İşte bu programı kullanarak bir kaç adet Dungeon Siege 3 DLC'si adının Steam'de kaydının tutulduğu görülüyor. Yukarıdaki görüntüden bunu siz de görebilirsiniz.
 
    RPGSite adlı sitedeki oyuncular daha öncede Steam'de Final Fantasy VII ve VIII'in kaydını bulmuşlardı. Ancak bu 2 oyun her ne kadar Steam sunucularında olsa da satışa sunulmadığını ortaya koymuştu.

    Dungeon Siege 3 DLC'lerine dönersek. Hepsinin daha önce ön sipariş bonusu olduğunu hatırlıyoruz. Buradan yakın zamanda bunların satışa çıkabileceği anlamını çıkarabiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Joystiq Dungeon Siege Aksiyon RPG Square Enix Obsidian Entertainment steam dlc
[PSP] Black Rock Shooter: The Game için Yeni Video Child of Eden'da Move Desteği Olacak mı?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dungeon Siege 3
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız