Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Child of Eden'da Move Desteği Olacak mı?

Oyun tam bir renk cümbüşü şeklinde ilerliyor.
 
    Xbox 360 çıkışını geçtiğimiz günlerde yapan Child of Eden, bu platformda arkasına Kinect desteğini de alarak oyunseverlere özgün bir deneyim sağlıyor. Oyunun inceleme skorları da oyunun bunu başardığını açıkca göstermişti.
 
    Peki ileriki tarihte PS3'e de gelecek olan Child of Eden'da Move desteği olacak mı? Bu konuya Q Entertainment yapımcısı James Mielke yanıt veriyor.
 
    "Her ne kadar Xbox 360 ana platform olsa da, PS3 sürümü de bir an önce çıkacak. Şu anda tam gaz PS3 sürümü üzerinde çalışıyoruz. PS3 sürümünün birmesi için bir kaç ay beklemek zorundasınız. PS3'ü, güzel bir TV'si ve kontrol seçeneği çeşitli olan insanlar için bu harika olacak."
 
    "Kontrol seçeneği çeşitli" derken Move'dan bahsedildiğini varsayıyorum. Peki ya güzel bir TV derken de 3D'yi mi düşünmeliyiz? Neden siz yapımcılar hep böyle şifreli konuşmak zorundasınız?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Giant Bomb müzik ritim Rez Tetsuya Mizuguchi Q Entertainment Ubisoft move port 3d
Steam'de Dungeon Siege 3 DLC'leri Şimdiden Görüldü RE: Revival Selection'dan Yeni Görseller

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Child of Eden
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız