Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

State of Play Etkinliği Saat Kaçta? Nasıl İzlenir?

 
 
Sony Interactive Entertainment tarafından dönem dönem gerçekleştirilen State of Play etkinliğinin bir yenisine daha geçiyoruz. Etkinliğe saatler kala elbette birçok kişi canlı yayının nasıl izlendiğini merak ediyor ve biz de burada sizlere gerekli linkleri ve açıklamaları yapmak istiyoruz.
 
State of Play etkinliğine saatler kaldı 
 
 
 
40 dakikalık bir süreyi kapsayacak olan State of Play etkinliğinde 15 farklı oyun tanıtımı yapılacak ve iki farklı oyununun da burada resmi olarak doğrulandığını açıklayabiliriz. Resmi olarak doğrulanan oyunlar arasında Stellar Blade ve Rise of the Ronin yer alıyor. Diğer oyunları da az çok tahmin edebilirsiniz.
 
Bunun dışında canlı yayın, 1 Şubat tarihinde Türkiye saatiyle beraber 01:00'de gerçekleştirilecek. Canlı yayını YouTube, Twitch ve TikTok platformları üzerinden tamamen ücretsiz bir şekilde izleyebileceksiniz.
 
Etkinlikte aynı zamanda Sony tarafından bildirildiği üzere 2024 yılı ve sonrasında çıkış yapacak olan PlayStation 5 ve PlayStation VR 2 oyunları da tanıtılacak.
 
Canlı yayın Youtube bağlantısı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun geliştirme stüdyo firma sony
Tekken Serisinde Hangi Oyunlar Var: Öne Çıkanlar Palworld 12 Milyon Satış Sayısına Ulaştı: Eş Zamanlı Rekoru!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız