Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Starfield'ın Yeni Beta Güncellemesi Çok Sayıda Takılma Sorunu Yaşatıyor

 
 
Birkaç gün önce Bethesda ekibi uzay temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield için yeni bir beta güncellemesi yayınladı. Bu güncelleme, DLSS 3 Frame Generation desteğini oyuna ekledi. Ayrıca bazı CPU ve GPU optimizasyonlarını da oyuna dahil etti. Ancak bunların eklenmesiyle beraber oyunun takılma sorunlarına sahip olduğu ortaya çıktı.
 
Beta güncellemesi oyunculara zor anlar yaşatıyor 
 
 
 
Oyunun kapsamı nedeniyle büyük bir yapıya sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu tarz büyük oyunları optimize etmek gerçekten de zorlu bir süreci beraberinde getiriyor ancak oyuncular verdiği paranın karşılığını almak istiyor. Bu durumda herhangi bir optimizasyon sorununu artık oyunlarda istemiyor.
 
Nitekim geldiğimiz noktada daha önce olmayan takılma sorunları bu beta güncellemesiyle beraber ortaya çıkıyor. Bunun yanı sıra oyunun HUD ekranında çeşitli hatalar ortaya çıkıyor ve düzgün çalışmadığı belirtiliyor. Aynı zamanda oyunda ghosting ve diğer takılma donma sorunlarının da olduğundan bahsediliyor.
 
Bu sorunları gösteren bir video da şu anda paylaşılmış durumda. Aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Söz konusu video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
Taksi Simülasyonu Taxi Life: A City Driving Simulator için Yeni Fragman Yayınlandı Our Life on Water Duyuruldu: Rahatlatıcı Yaşam Simülasyonu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.11.2023 19:31:02

0
puuuuu resmen rezillik yahu bu haber. sen güncelleme ile takılma sorunlarını gidereceği sanarak tekrar indir ve öncekinden daha da berbat bir hale gelsin. puuu bethesda sizin yapacağınız oyuna ben bir daha da sakın bana bethesda oyunu hypelamayın, övmeyin kalbinizi kırarım

BSC Misafiri

11.11.2023 19:30:50

0
Şahsi olarak söyleyeyim oyun çok iyi, eğer uzaya ilginiz varsa tam gerçekçi olmasada sizi gerçekten uzaydaymışcasına içine çekiyor. Görevlerin birazı saçma fakat genel olarak oynaması çok zevkli. İlerleyen güncellemeler ile daha da stabil bir performansta oynanabileceğini umuyorum.

Focke-Wulf

11.11.2023 00:07:18

0
Bu kadar kapsamlı oyunları çıkarmak ve bu oyunları desteklemek ne kadar maliyetli oluyor acaba merak ediyorum. Satışlardan kar edebiliyorlar mı gerçekten soru işareti olarak duruyor kafamda. Özellikle para verip alınan hizmet bu haldeyken... Cyberpunk çıkış yaptığında da çok fazla olumsuz yorum gelmişti. Oyun şuan düzgün çalışıyormuş diye biliyorum ancak o kadar soğudum ki oyundan, muhtemelen hiçbir zaman oynamayacağım. Bu oyun içinde bu tip haberleri okudukça soğuyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız