Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Starfield'ın PC Fiziksel Sürümlerinde Disk Olmayacak: Sadece Kod Bulunacak

 
 
Bethesda Game Studios tarafından oyunculara sunulacak açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield için yeni haberler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise oyunun fiziksel sürüm bilgileri karşımıza çıkıyor ve bildirilene göre PC tarafında bulunan fiziksel sürümlerde oyuna ait herhangi bir disk yer almıyor. Bunun yerine sadece kod bulunacağı belirtiliyor.
 
Oyunun tüm PC kutulu sürümlerinde disk olmayacak
 
 
 
Yılın beklenen oyunları arasında yer alan Starfield, hem dijital hem de fiziksel sürümler şeklinde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Birçok farklı sürüm seçeneğinin yer aldığı oyunun PC tarafında birtakım düzenlemelerin yapıldığı aktarılıyor. Bunlardan birinin ise oyun diskinin olmaması şeklinde karşımıza çıkıyor.
 
Oyunun PC fiziksel kopyasının sadece standart sürümünde değil premium sürümünde de disk yer almıyor. PC tarafında koleksiyon yapanlar ve oyunların disklerini biriktirenler için belki de üzücü bir haber. Öte yandan PC tarafında neden disklerin yer almadığı belirtilmiyor. Xbox tarafında ise oyunun standart sürümünde disk yer alıyor.
 
Starfield, PC ve Xbox Series X|S için 6 Eylül'de çıkış yapmaya hazırlanıyor. Deluxe ve Constellation sürümünü satın alanlar oyuna beş gün önceden erişebiliyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
Point Blank: Unutulmaması Gereken Haritalar Korku ve Gerilim Severler için Lunacy: Saint Rhodes Atmosferiyle Dikkat Çekiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Wolf0045

28.6.2023 11:40:25

0
Asıl sen ne kullanıyorsun onu söyle :D kişisel harcama ile toplu üretimde harcanan enerjiyi nasıl bir tutuyorsun :D adamlar 1 saniyede 20 disk basıyor sen saniyede 100 mb indirsen bile üretim de harcanan enerji daha az olacaktır.

BSC Misafiri

28.6.2023 09:53:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Disk yoksa ya usb ye atip versinler yada 2-3 saatlik elektrik parami odesinler ayrica dunya uzerinde milyonlarca cihaz bunu download etmek icin saatlerce elektrik harcayarak. resmen cevre katliami, bunu cevre kuruluslarina sikayet etmek lazim.
Disk üretim ve oyun kayıt sırasında ne kullanıyosun kardeşim? Hocalar dualarla, üfürerek falan mı Cd üretip içine oyunu yerleştiriyor? Saatlerce elektrik harcamaktan bahsediyorsun da bunu düşündün mü hiç? Bu nasıl yorum la.

BSC Misafiri

27.6.2023 19:33:58

0
Disk yoksa ya usb ye atip versinler yada 2-3 saatlik elektrik parami odesinler ayrica dunya uzerinde milyonlarca cihaz bunu download etmek icin saatlerce elektrik harcayarak. resmen cevre katliami, bunu cevre kuruluslarina sikayet etmek lazim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız