Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars The Old Republic'in Bir Sonraki Genişlemesi Legacy of the Sith Oldu

 
 
BioWare, ücretsiz oynanabilen MMO Star Wars The Old Republic oyunu için en son genişleme paketini açıkladı ve bu genişlemenin adı Legacy of the Sith oldu. İçerik, Star Wars The Old Republic'in çıkışından bu yana on yıllık bir süre içindeki ilk büyük içerik olarak açıklandı. Legacy of the Sith aynı zamanda Shadows of the Underworld adlı bir sonraki Galaktik Sezonun da başlangıcı olarak karşımıza çıkıyor.
 
Legacy of the Sith, oyuncuları yeni İmparatorluk ve Cumhuriyet hikayelerini deneyimleyebilecekleri yeni konumlara götürecek. Yeni yerler Manaan ve Elom yeni güncelleme ile oyuna dahil olacak. Elom hikayesi tek başına veya çok oyunculu olarak oynanabilecek. Yeni konumlara ek olarak Legacy of the Sith, oyunculara dövüş stillerini değiştirme seçeneği de verecek.
 
BioWare ayrıca yenilenen bir karakter oluşturma sistemi ve Star Wars The Old Republic'in oynanışındaki genel iyileştirmelerle oyun deneyimini geliştirmeye çalışacak. Legacy of the Sith 2021 kışında piyasaya sürülecek. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Thesixthaxis rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg
Mortal Kombat 11'e Artık Yeni Ek Paket ve Güncelleme Gelmeyecek Warzone Oyuncuları Hilelerden Bıkmış Durumda

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız