Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat 11'e Artık Yeni Ek Paket ve Güncelleme Gelmeyecek

 
 
NetherRealm Studios, artık Mortal Kombat 11'i desteklemeyeceğini duyurdu ve bunun nedeni, stüdyonun artık odağını tamamen yeni bir projeye kaydırmış olması. Bu, oyun için daha fazla yeni karakterin oluşturulmayacağı ve piyasaya sürülmeyeceği anlamına geliyor. John Rambo, Mileena ve Rain, Mortal Kombat 11 için yapılan son karakterlerdi.
 
Bir sonraki projenin ne olacağına dair şu an için bir bilgi yok. Bunun Injustice 3 ya da Mortal Kombat 12 olduğun varsayılıyor. Ancak stüdyonun yepyeni ve beklenmedik bir oyun üzerinde çalışıyor olabileceğini öne sürenler de yer alıyor.
 
Mortal Kombat 11 ilk olarak Nisan 2019'da piyasaya sürüldü ve NetherRealm Studios'tan iki yıl boyunca destek aldı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Thesixthaxis Mortal Kombat 11 Warner Bros. Interactive Entertainment NetherRealm Studios
Söylenti: Vice City Şehri GTA 6'da Yer Alabilir Star Wars The Old Republic'in Bir Sonraki Genişlemesi Legacy of the Sith Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.7.2021 21:40:01

0
2 sene az degilmi bir oyuna destek icin.Bu Oyuna en azindan 1 yil daha destek vermeleri gerekirdi.

BSC Misafiri

4.7.2021 16:57:57

0
Adamlar hiç değilse oyun yapıyor oyun.2019'da çıkmış oyuna desteği kestiler helal olsun.Street fighter ve Tekken sezon manyağına çevirdiler oyunlarını,ufukta yeni oyun bile gözükmüyor.

BSC Misafiri

4.7.2021 16:57:56

0
Reptile ve goro'yu bekliyordum. Artık gelmez. Yazık oldu. Bir dlc daha çıkarıp bitirselerdi bari.

SnavS

4.7.2021 16:13:57

+1
Ne boş bi yorum bu ya. Mortal kombat 11'in grafiklerini de laf atan adamlar var. Böyle bi grafiği çoğu oyunda bulamazsın.

Punisher155

4.7.2021 15:46:15

+1
Mortal Kombat 11 gibi potansiyeli yüksek bir oyunu Rambosu Jokeridir derken nerde gereksiz boş karakterler varsa hepsiyle doldurdular. Yeni karakterler desek Kollector, Cetrion gibi kimsenin yüzüne bakmadığı seçmediği karakterlerle doldurdular. Ermac, Smoke, Reptile, Cyrax, Sektor, Quan Chi, Goro gibi daha bir çok Mortal Kombat karakterini hayranların isteklerine rağmen görmezden geldiler bunlara ne kadar sövülse azdır. Bir sonraki oyunlarında aynı aptallıkları yaparlarsa en çok satan dövüş oyunu olamazlar. SF V 45 dövüşçü ve Tekken 7 ise 50 dövüşçü ile bu sene son sezonlarını kapatacaklar ki tüm istenebilecek karakterlerin hepsini mutlaka her oyunlarında bulunduruyorlar. MK11 ise aylardır hayranlarla sıfır iletişimle saçma sapan konuklarla dolu 37 dövüşçü ile desteği bitirdi. 5 dövüşçülük bir Kombat Pack 3 gelmeliydi en azından onu bile beceremediler. Hayranlar çok fazla Twitter'dan darlayınca mecburen desteği bitirdiklerini açıkladılar yoksa onu da açıklamazlardı çünkü MK11 potansiyelinden dolayı serinin en zengin kadroya sahip olması istenen oyunuydu gerçekten herşeyiyle kaliteliydi, içine ettiler.

BSC Misafiri

4.7.2021 15:26:58

0
Sevindirici haber, artık alınabilir yani.. Çok boş içerik var, umarım yeni oyun böyle olmaz diceeem.. İmkansız, garanti daha kötü ve daha çer çöp içerikle dolu olacak :)

BSC Misafiri

4.7.2021 15:26:55

+1
Kesinlikle.Artık yeni nesile odaklanmaları ve Alaaddin Keykubat zamanından kalma Unreal 3 motorunu değiştirmeleri de şart.

Revrains

4.7.2021 11:51:16

+1
 Injustice 3  gelmeli artık zamanı geldi yavaştan heycanlanalım bakalım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat 11 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız