Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Outlaws için 10 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi!

 
 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Massive Entertainment, yeni duyurulan açık dünya oyunu Star Wars Outlaws için 10 dakikalık bir oynanış videosunu yayınladı. Oynanış videosu sayesinde oyunda yer alan bazı atmosferleri, bölgeleri, yapıyı, karakterleri ve daha fazlasını görebiliyoruz.
 
Açık dünya Star Wars oyunu geliyor!
 
 
 
The Empire Strikes Back ve Return of the Jedi arasındaki olayları konu alan Star Wars Outlaws oyunu ilk açık dünya Star Wars deneyimini bizlere sunmaya hazırlanıyor. Galaksideki hem ikonik hem de farklı gezegenleri keşfedeceğimiz oyunda Star Wars hayranlarını tatmin edecek içerikler sunulmayı bekliyor.
 
Bir süredir arka planda geliştirilen Star Wars Outlaws, 2024 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Galaksinin suç örgütlerine katılacağımız, türlü tehlikelere atılacağımız ve açık dünya etrafı keşfedebileceğimiz yapımın yeni oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Star Wars Outlaws 10 Dakikalık Oynanış Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
Assassin’s Creed Mirage için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı: Ubisoft Forward League of Legends Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsimi, 14 Haziran'da Başlıyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Yanfo

13.6.2023 11:28:02

0
çok güzel görünüyor ama kallavi bir downgrade yiyecek bu çıkışından önce. umarım yanılırım!

arnavut_efe

13.6.2023 08:35:43

0
ea nin starwars ının hantal oynanışından sonra bu çok güzek görünüyor.. ubisoftun tps mekaniğini beğeniyorum karakter kontrolü çok iyi oluyor avatarı neden böyle yapmadılar hayret ediyorum

Persona_6

13.6.2023 04:30:33

0
Mükemmel olmuş

BSC Misafiri

13.6.2023 00:03:35

0
Önemli olan haritada ile görevlerde kopyala yapıştır olmaması ve hikayenin güzel olması. Ubisoft oyunları hep iyi görünür, oynanışı çoğu zaman güzeldir. Şu görüntülere bakıp uçmayın. Açıldığında ona göre ön sipariş verin derim. Bakın büyük harfle yazıyorum: UBISOFT OYUNU
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız