Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

League of Legends Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsimi, 14 Haziran'da Başlıyor!

 
 
     League of Legends Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi, 14 Haziran Çarşamba günü başlıyor. 
 
 
 
     Şampiyonluk Ligi yeniden başlarken Türkiye 2. Ligi de hayatımıza giriyor. 10 takımın 2024 Şampiyonluk Ligi’nde yer almak için mücadele edeceği lig için açık elemeler çok yakında başlıyor. Ayrıntılar ve duyurular için LoLespor hesaplarını takipte kalın!
 
     Lig aşamasında puan tablosunun ilk altı sırasında yer alan takımlar adını mevsim finallerine yazdıracak. 1. Tur, 2. Tur ve Yarı Final eşleşmelerinin ardından ise mevsimin finalistleri belli olacak. Mevsimin en iyi takımı Yaz Mevsimi Finali’nde belirlenecek. Yaz Mevsimi Finali’ni seyircili olarak düzenlenmesi planlanıyor!
 
Tarih ve mekân için ayrıntılar önümüzdeki dönemde belli olacak!
 
     Yaz Mevsimi’nin en başarılı üç takımı Türkiye’yi yeniden EMEA Masters’ta temsil edecek! Bahar Mevsimi’nden farklı olarak bu defa EMEA Masters Finali Fransa'nın Montpellier şehrinde ve seyircili olarak gerçekleşecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Star Wars Outlaws için 10 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi! Ubisoft, Avatar: Frontiers of Pandora'nın Çıkış Tarihini Açıkladı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız