Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Outlaws Yeni Ekran Görüntüleri

 
 
Geçtiğimiz günlerde duyurulan ve tanıtımı yapılan açık dünya Star Wars oyunu Star Wars Outlaws için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Oynanış videolarının geçtiğimiz günlerde yayınlanmasıyla beraber oyunun az çok nasıl bir yapıya sahip olacağını biliyor ve bu ekran görüntüleriyle de farklı atmosferlere bir bakış atıyoruz.
 
Star Wars Outlaws açık dünya deneyimini sunuyor
 
 
 
The Empire Strikes Back ve Return of the Jedi olayları arasında geçen yapımda açık dünyayı istediğimiz gibi keşfedebiliyor ve farklı gezegenlere doğru adım atabiliyoruz. Her bölgenin kendine ait tasarımı, yapısı ve atmosferi bulunuyor. Oyunda bir Jedi olarak değil suç örgütleriyle içli dışlı olan Kay Vess adlı karakterle oynuyoruz.
 
Kay Vess adlı karakterin diğer Star Wars oyunlarında olduğu gibi tatlı bir yapıya sahip olan arkadaşı bulunuyor. Nix adlı bu yardımcı karakter de oyun boyunca yanımızda yer alıyor ve çeşitli komboları bu karakterle beraber oluşturabiliyoruz. İkili olarak atıldığımız oyunda aracımızla beraber çevreyi dolanabiliyor, keşfedebiliyor ve hızlıca başka kısımlara doğru ilerleyebiliyoruz.
 
Bir süredir arka planda geliştirilen Star Wars Outlaws, 2024 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
aksiyon macera rol yapma Star Wars Outlawz
Dead Cells Hayranları Bekleyişte: Animasyon Dizisine Uyarlanıyor Blizzard Ekibinden Üzen Hamle: Overwatch 2'nin PvE Görevleri Ücretli Oluyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars Outlaws
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız