Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard Ekibinden Üzen Hamle: Overwatch 2'nin PvE Görevleri Ücretli Oluyor

 
 
Blizzard tarafından oyunculara sunulan kahraman temalı çevrimiçi odaklı nişancı aksiyon oyunu Overwatch 2 için yeni gelişmeler yaşanıyor. Yakın zamanda PvE Hero modunu iptal eden ekip şimdi ise PvE içeriğini ücretli bir şekilde sunma kararını açıklıyor. PvE içeriklerinin sunulacağını daha önceden belirten ekip bu içeriklere ulaşmak için belli bir ücret vermemiz gerektiğini belirtiyor. 
 
Ücret alınma durumu daha önceden belirtilmemişti
 
 
 
PvE içeriklerinin / görevlerin sunulacağı konusunda söz veren Blizzard bu içeriklerin ücret dahilinde olacağını açıklamamıştı. Şimdi ise yeni duyuruyla beraber bunun ücretli kategoriler kısmında olduğunu öğreniyor ve bunlara ulaşmak için tek seferlik bir ödeme yapmamız gerektiği ortaya çıkıyor.
 
Blizzard tarafından açıklanan bilgilere göre Overwatch 2: Invasion'ın 10 Ağustos'ta piyasaya sürülmesi planlanıyor. Oyuncular bu Invasion Bundle için 15 dolar ödemesi gerekiyor. Bu paketi satın alan oyuncular hikaye görevlerine kalıcı erişim hakkı elde ediyor.
 
Diğer taraftan hikaye görevlerinin yanı sıra Invasion paketini satın alan oyuncular 1.000 Overwatch Coin'e, yeni bir Sojourn Legendary Skin'ine ve yeni oyuncular için oynanabilir bir kahraman olan Sojourn'a (kalıcı olarak) sahip oluyor.
 
Overwatch 2: Invasion paketi hem yeni hem de deneyimli oyunculara yeni hikaye içeriklerini / görevlerini keşfetme olanağı sunuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Overwatch 2 PvE ücretli
Star Wars Outlaws Yeni Ekran Görüntüleri Steam için Beklenen Büyük Arayüz Güncellemesi Geldi! İşte Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xXBerkanXxD

16.6.2023 22:16:01

0
Şuanda Overwatch 2 batma speedrun'ı yapıyor anladığım kadarıyla...

Curtius

16.6.2023 12:54:56

+1
Önce söz ver şunu yapcaz diye, sonra yapma, sonra yapmak için para iste.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız