Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overwatch 2 Steam'de "Tüm Zamanların En Kötü Oyunu" Oldu!

 
Blizzard Entertainment tarafından oyunculara sunulan rekabetçi nişancı oyunu Overwatch 2, üç gün önce Steam'e giriş yaptı. Steam'e gelişiyle beraber olumsuz kullanıcı incelemelerinin odağında olan oyun şu anda mağazada "tüm zamanların en kötü oyunu" olarak karşımıza çıkıyor. Önceden ilk sırada eFootball 2022 bulunuyordu.
 
Oyunun incelemeleri "son derece olumsuz"
 
 
 
10 Ağustos tarihinde Steam'e gelen Overwatch 2'nin şu anda 95 bini aşkın kullanıcı yorumu bulunuyor. 95 bin kullanıcı incelemesinden sadece yüzde 9'u olumlu olarak karşımıza çıkıyor. Her ne kadar oyun Steam'de olsa da oyunu oynamak için Battle net hesabınıza bağlanmanız gerekiyor. Ek olarak oyunun sahip olduğu Türkçe dil desteği Steam'de yer almıyor. En çok eleştirilen konular üzerinde ise bu durum yer alıyor.
 
Oyuncular oyunun çıkışıyla beraber gelen güncellemelerle oyun deneyiminin kötüye gittiğini belirtiyor ve bu kapsamda oyuna olumsuz eleştiri yapmaya devam ediyor. Blizzard Entertainment, Overwatch 2'nin içerisinde bulunduğu durum itibarıyla nasıl bir hamle yapar orası bilinmez ancak gidişatın pek iyi olmadığı ortada.
 
Peki siz bu durum hakkında neler düşünüyorsunuz? 

Bu haberin bağlantısı
URL
Overwatch 2 Overwatch 2 Blizzard Entertainment Blizzard PvP PvE PS4 Xbox One Switch PC
STALKER 2: Heart of Chornobyl Çıkış Tarihi Sızdırıldı! Life is Strange: True Colors - İnceleme
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

arda29

14.8.2023 10:36:05

0
Hater tayfanın saçmalığı başka bişey değil. Oyun öyle tarihin en kötü oyunu olacak kadar kötü filan değil. Hatta kısmen zevkli bile diyebilirim.

BSC Misafiri

14.8.2023 09:41:55

0
Bu kadar kişi bütün bu olanlara rağmen oyunlarını oynamaya devam ettikçe ve oyunun paketleri dünya genelinde en çok satanlarda olduğu sürece isterlerse %1 olumlu yapsınlar. Blizzortun umrunda bile olmaz. Onlar için oyun sayfasında görünen turuncu bir yazı sadece.

BSC Misafiri

14.8.2023 09:41:38

0
quote:

Orjinalden alıntı: JaReD22 Blizard akıllanmıştır umarım bir daha steame oyun getirmezler
Steam'e oyun getirseler de Steam ile Battle Net Arasında entegrasyon yap, BattleNet zorunluluğunu çıkart. BattleNet'e öle ya da böle giriş yapacaksam Steam'den indirmemin ne anlamı var. Oyun zaten FTP gider ücretsiz BattleNet'den indirirdim hesap açmak istesem daha steam'e gelmeden önce. Millet bu tarz başlatıcılar nedeni ile oyun ücretsiz bile olsa keyif alamıyor. Steam tamam, Epic hadi o da tamam içinde 1000+ oyun vardır da içinde 100 tane oyun olan Uplay, BattleNet, o bu şu Bathesta çıkarttı bir tane, Warner Bross çıkarttı. Bunu da anlıyorum . Her oyun satışından, her oyun içi skin vs satışından pay vermemek için öle yapıyorlar da abi yaptıkları sistem oyunları bozuyor. Epic'in bile 1 2 ay öncesine kadar işlemci açığı vardı yüzde 5 fazla işlemci tüketmesini sağlıyordu oyunların. Steam'i istediği kadar ücretsiz oyun versin yerinden kolay kolay edemez. He bir de Blizard'ın Diablo immortal ile FTP olan oyunlarını pay to win yapması var bir de. Diablo immortal belli bir noktadan sonra seni kilitlemese gayet güzel oyun. Ovewatch 2'yi daha denemedim ama FTP ve aynı firma olunca, silah karakter skinleri silah uğurları vs. vs. derken oyuncuları click başına para atacak seviyeye getirirler ama oyunu ücretsiz verdik diye kendilerini savunurlar . . . Steam'den önce orjinal oyun bulmak zordu ama CD'ciden 2,5 liraya 5 liraya aldığımız korsan oyunlarda en çok özlediğim şey. Oyuna girmek için 8 tane üye girişi yapıp, Sürekli internet bağlantısı isteyip, Bilgisayarına kopya korumasını korumak için 4 farklı başka kopya koruması koymuyordu. Ya da uzun süre oyuna girmez isen hesabın silinmiyordu U play'deki gibi. İki kere kısayoluna tıklamak kadar kolaydı oyuna girmek.

JaReD22

13.8.2023 23:14:11

0
Blizard akıllanmıştır umarım bir daha steame oyun getirmezler

Sarohan

13.8.2023 21:00:08

0
Yakışır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız