Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Star Wars: Old Republic'den Ayrılanlar Casual "


   Bioware'in büyük emek harcadığı ve oyun tarihinin en büyük bütçeli oyunlarından birisi olan MMORPG oyunu Star Wars: The Old Republic kısa bir süre önce yarım milyona yakın abone kaybetmişti.
 
   Şubat ayında yapılan nüfus sayımında 1.7 milyon olan abone sayısının yakın bir süre önce 1.3 milyona düşmüş olması hakkında EA tarafından yapılan açıklamaya bakılırsa, bunun sebebi bir anlık hevesle oyuna sarılan casual oyuncular.
 
"Oyun çıkış yaptığında içinde pek çok oyuncunun yer aldığı ve MMORPG marketinde hardcore oyunculara hitap eden bir Star Wars evreni sundu. Servis hizmeti gelişirken gözlemlediğimiz şey, oyun çıkar çıkmaz bir hevesle oyuna başlayan casual oyuncuların zamanla ödeme döngüsünden çıkması ve oyundan ayrılması. Buna paralel olarak da yeni oyuncular ve abonmanlar aramıza katıldı. Hata yapmayın, Bioware abonman sayısını artırmayı amaçlıyor!"
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg
İngiltere'nin Yeni Lideri; Sniper Elite V2 Diablo III Seslendirmeleri Hiç Olmadığı Kadar Uzun
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.5.2012 23:55:36

0
Yav kardeşim yapamadın tırtladın kabullen daha güzel projelerle çık karşımıza yok ille bir şeylerin arkasına saklanacak.bf3te de aynısını yaptı.geniş haritalarımız,geniş savaş alanlarımız dedi dedi gitti close quarters'ı çıkardı neden? codçuları kendine çekebilmek için.bu kadar aciz bir firmanın hala oyunculara bir şeyler sunmak yerine bir de üste çıkıp,''casualsiniz,siz ne anlarsınız oyundan basın gidin!'' diye hakaret etmesi hoş mu şimdi? he rpg'nin kısıtlı bir kitlesi var yalan değil.ama onlarda da durum aynı.beğenmediler işte oyunu daha neyin tantanası bu?

BSC Misafiri

8.5.2012 22:20:44

0
bioware suanda "sıvama" asamasına girmis bulunmakta.

hakande84

8.5.2012 19:12:19

0
Tabii tabii. 300 yıl bir quest için elalemi beklemek lazım gelen oyunların devrinin bitmesine çok seviniyorum. Diablo 3 geldiğinde kaç tane casual gamer ayrılıyor görecek EA. Oturup para tuzağı kuracaklarına adam gibi oyun yapsalar hiçbirşey olmayacak.

BSC Misafiri

8.5.2012 13:11:51

0
EA işte kendinden başka herkesi suçlar.

BSC Misafiri

8.5.2012 13:11:47

0
Old republic daha çok yeni bir oyun. Eksiklikleri çok fazla. Legacy sistemi de çok etkili olmadı. Bir diğer şansızlığı çıktığı dönem içinde oldukça fazla rakibi var ve yenilik sunmuyor bunlara karşı. Diablo ve Guild Wars 2 rüzgarları dindiğinde, yeni içerikler eklendiğinde ortalama bir MMO kitlesine sahip olacağını düşünüyorum.

BorgaXxX

8.5.2012 12:57:21

0
Düzeltilmiş
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız