Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: Knights of the Old Republic'in E3 2001 Demo Görüntüleri Ortaya Çıktı

 
 
Youtube'da içerik üreticisi "Noclip Game History Archive" yeni ve ilgi çekici bir video paylaştı. Bu video içerisinde Star Wars: Knights of the Old Republic'in E3 2001 Demo görüntüleri yer alıyor. Behind Closed Doors adlı bu demo bizleri geçmişe götürüyor.
 
Görüntüler nostajli hissi yaşatıyor
 
 
 
İlgi çekici ve meraklısına hitap eden görüntülerle karşımıza çıkan Star Wars: Knights of the Old Republic demo görüntülerinde karakter animasyonları, çevre dizaynı, NPC'ler ve daha fazlası bizlere aktarılıyor. E3 2001 festivalinden alınan bu görüntüler ile teknolojinin ne kadar değiştiğini ve geliştiğini daha net görebiliyoruz.
 
Öte yandan geçtiğimiz süreçte Star Wars: KOTOR Remake duyuruldu ve bu sürümden hala yeni detaylar ortaya çıkmadı. Bu yeniden yapım ilk olarak Nisan 2021'de duyuruldu ve Unreal Engine 5 tarafından destekleniyor.
 
Demo görüntüleri 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Star Wars: Knights of the Old Republic kotor bioware google play android pc lucasart
Fallout 4'ün New Vegas Remake Modundan Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı ARC Raiders Oyunundan Yeni Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Knights of the Old Republic
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız