Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars KOTOR II'nin Switch Sürümü için Bir Düzeltme Yayınlandı

 
 
Geçtiğimiz ay Nintendo Switch konsolları için çıkış yapan Star Wars KOTOR II, oyunun oynanmasını engelleyen bir hata içeriyordu. Oyunda Onderon'a inerken Basilisk Crash ara sahnesinden sonra bir sorun oluşuyor ve bu sahneden sonra bir çökme yaşanıyordu.
 
Geliştirici ekip Aspyr, daha önce bu hata için bir geçici çözüm sunmuştu. Ancak ekip artık yeni bir düzeltmeyle oyundaki bu sorunun tamamen ortadan kaldırılmasını sağladı. Bu düzeltme ayrıca oyunun kayıt dosyalarında meydana gelen bozulmaları ortadan kaldırıyor. Bunun yanı sıra Ebon Hawk'a binmeye çalışan oyuncular yükleme ekranında takılıp kalıyordu. Bu sorun da ortadan kalktı.
 
Aspyr şu anda Knights of the Old Republic'in PS5 ve PC için yeniden düzenlenmiş sürümü üzerinde çalışıyor. Basit bir düzenlemeden ziyade oyun, modern görsellere sahip olacak ve yeni nesil teknoloji ile sıfırdan inşa edilecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Star Wars: Knights of the Old Republic kotor bioware google play android pc lucasart
Phantasy Star Online 2 New Genesis 31 Ağustos'ta PS4 Konsollarına Çıkacak Riders Republic'in Yeni Oyun içi Etkinliği Orman Yangınlarını Konu Alacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Knights of the Old Republic
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız