Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: Dark Forces Remaster Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Geliştirici Nightdive Studios, Star Wars: Dark Forces Remaster'ın çıkış tarihini açıkladı. Oyun bu kapsamda 28 Şubat 2024 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek.
 
Oyun ilk olarak 1995 yılında piyasaya sürüldü 
 
 
 
Star Wars: Dark Forces ilk olarak 28 Şubat 1995'te MS-DOS için ardından 30 Kasım 1996'da PlayStation için piyasaya sürüldü. Oyun içerisinde Star Wars temasıyla beraber birinci şahıs nişancı deneyimi bizlere aktarılıyor. 
 
Star Wars: Dark Forces Remaster, Nightdive Studios ekibi tarafından hayata geçirilen ve tescilli KEX motoru ile tamamen yeniden düzenlenerek geliştirilen yeni bir sürüm olarak geliyor. Oyun modern cihazlarda 4K / 60 FPS'i destekliyor. 
 
Yeni ve eski oyuncular Star Wars: Dark Forces Remaster'ın geliştirilmiş oynanışına, yüksek çözünürlüklü dokularına, gelişmiş ışıklandırma sistemine, gamepad desteğine ve daha fazlasına bir bakış atabilecek.
 
Tanıtım fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu star wars Force Unleashed Ultimate Sith Edition
Oyuncuları Üzecek Haber: Steam'den Türk Lirası Kaldırılıyor! Kedili Kaykay Oyunu Gori: Cuddly Carnage için Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Venomstr

25.10.2023 14:44:30

0
Bu oyun süperdi. Tekrardan çıkarmalarına sevindim. İyi ki zamanında yarım bırakmışım. Çıkınca bitiririm.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars : Force Unleashed ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız