Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: Battlefront'a Ücretsiz Yeni Haritalar Geliyor


      Star Wars: Battlfront'un çıkışı üzerinden bir hafta geçti. Yoğun bir oyuncu kitlesi tarafından oynanan yapım için EA sevindirici bir haber paylaştı. Firma, yayınladığı açıklamayla Star Wars: Battlefront için önümüzdeki aylarda ücretsiz içerikler yayınlayacağını dile getirdi.
 
      Bu bahsedilen ücretsiz içerikler arasında yeni haritalar ve Star Cardlar yer alıyor. Bunun yanında firma, oyunun season pass'i hakkında yeni detayların yakında paylaşılacağını belirtiyor. Yapılan bu açıklamanın üzerine EA, Star Wars: Battlefront'un çıkışıyla ilgili bazı rakamlar paylaştı. Belirtilene göre Star Wars: Battlefront, şimdiye kadar en büyük çıkış yapan Star Wars oyunu olmuş. Aynı zamanda yapım, EA'nin dijital satışlarda en büyük çıkış yapan oyun olma unvanını da elinde tutuyor. EA, bahsedilen ücretsiz içerikler hakkında detaylar paylaştığında sizlere aktaracağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
star wars dice battlefield battlefront
Resmi Fallout 4 Ayakkabılarımız da Oldu! Fallout 4 Kostümleri Bu Kez de Rock Band 4'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Patren

25.11.2015 19:53:39

0
ea hayret beleş verşyor

BSC Misafiri

25.11.2015 14:17:38

+1
arkadaşlar bu oyunu alın içerikler zaman geçtikçe gelicek oyun harika efsane olmuş grafikler film tadında sesler orjinalinden güzel ve oynanış olarak çok eğleniyorum almayan pişman olur DICE boş oyun yapmaz.

stun

25.11.2015 12:55:26

+1
quote:

Orjinalden alıntı: fewertyx Şu biri söyler herkes onu takip eder olayını geçin kardeşim, içerik az diyen yarısı oyunu oynamamıştır bile. Hayatımda içerik anlamında hep kuvvetli yapımları oynamış olarak, içerik az olan veya doyurmayan oyunları bir kenara koyuyorum, bu star wars olsa bile yaparım. Ama bence içerik mevzu değil. Yani abi adamlar walker assaulttan droid runa kadar koymuşda koymuşlar, ama galaxy conquest bıdı bıdı, kardeşim bırakın ya geçmişte kalmayın adamlar yeni şeyler deniyorlar. Hatta bence getiriler gibi geliyor. He season pass çok mu ? Çok fiyat direkt çok. gerçekten kırpmış herifler belli ama inanın mevcut içeriği "doyurucu" ki ben fpsyi cs beta 1.6 da bırakmış biriyim online anlamda. Öyle cod bf falan oynamadım. Hala daha cs go da millet dust 2 yardırıyo ne içeriğinden bahsediyorsunuz. Dün 3 saat boyunca walker assault oynadım zerre sıkılmadım, işe gideceğimden yattım olay bu. Oynayan çoğu kişi de ne hikmetse beğeniyor, ama bık bık ediyor.Tamam dlc olarak gömmüşler yarısını eyvallah ama mevcut içerik doyurucu, bağrınmayı kesin bence. Yani bu devirde rezalet optimizasyonlu, üstüne kötü grafikli bol buglı oyunlar modayken, teknik anlamda hepsini sollamış bir yapımdan bahsediyoruz. Ac unitye 60 dolar vermediniz mi ee içerik vardı çok doluydu kim bitirdi ? Veya heroes vii içerik var da sinematikler oynanış kendini bitirtti. Olayın sadece içerik olması ve yerden yere vurulması incitiyor beni. Fan olarak değil oyuncu biri olarak diyorum. Mesela moba beni asla çekmez ama bu ona kötü diyeceğim anlamına da gelmiyor. Sizde bir deneyin isterseniz...
psn: SummitTR 16 lv lik psn.. oynadıgım oyunlarada bakarsın .. star warsı da 11 saat civarı oynadım.. HARİTALAR AZ... AZ.. AZ İŞTE modlar değil bak HARİTALAR . cod bo 1 de bad company -bf3 te ortalama 15 mp harita vardı .. ki bu oyunların single playerlarıda olup.. oynatabılıyordu kendilerini.. bunları bilmeyen insanlar tabiki aa bunlar yeterli der.. son 2-3 senedir.. 10 harita bulunca şükrediyosunuz.. bide hadi premium alalım.. bf 3 premiumu hakeden bir oyun .. yine de almadım.. 5-6 yıldır çıkmış çogu oyunu denediğim oynadıgım için bu 15-16 haritadan 9-10 haritaya.. artık single larında kalkmasına kadar tanıklık ediyoruz.. beta yı oynadınmı bilmiyorum ama betada imperialler çok guçluyken walker assault modunda.. şimdide sürekli... rebeller kazanıyor.. üstelik filmdeki aynı sahneyle bagdaştırıp.. 80 -90 canı olan walkerın etrafında.. uzay gemisi dönüyor deviriyor.. nabıyorlar fanlara oynuyorlar.. bende fanıyım.. 6 filmide izledim.. çokta severim.. ama yuh artık.. uzay gemisi kullanmak iğrenç zaten.. bf3 ten beri.. olmuyor yani yapamıyorlar.. walker assault modunda özellıkle.. orbital strike- walker- hero dengelerine bi ayar vermeleri lazım.. olması gerektiğinden daha sık oluyor... 9 gün kapalı betasınıda köpek gibi oynadıgım tansiyonu yuksek rainbow six siege var herkese tavsiye ederim.. aksıyonu daha az ama tansıyonu daha yüksek.. sürekli tetiktesin. ölüncede dirilmiyorsun ya.. çok çok iyi. şayet bi premium alınacaksa.. rainbow six siege ' e alıcam .. zaten sürekli bedava harita vericekler.. star wars kendini çabuk tüketicek.. bu arada dip not: ben moba da oynuyorum.. lol de gümüş 5 hesabım var :D buda psn http://psnprofiles.com/SummitTR

resh_aykut

25.11.2015 11:51:28

0
Verilen düşük puanlar kulaklarını çınlatmış olsa gerek ki ücretsiz içerikler geliyor

senjido

25.11.2015 11:01:04

-1
call of duty star wars temasını 40 euro ya satın almak gibi bu oyun. çöpe atın gitsin.

SilentHunterHD

25.11.2015 10:22:06

+1
içerikleri oyunun çıkışında az verip, sonradan içerikleri bedava dağıtarak milleti kandırmaya çalışıyorlar :)

MantarTheGreat

25.11.2015 09:37:43

-1
Bu bahsedilenler Battle of Jakku dışında olacak o zaman. Harika haber, fiyatı biraz düşüncede Season Pass alınır. Misss.

fewertyx

25.11.2015 08:50:48

0
Şu biri söyler herkes onu takip eder olayını geçin kardeşim, içerik az diyen yarısı oyunu oynamamıştır bile. Hayatımda içerik anlamında hep kuvvetli yapımları oynamış olarak, içerik az olan veya doyurmayan oyunları bir kenara koyuyorum, bu star wars olsa bile yaparım. Ama bence içerik mevzu değil. Yani abi adamlar walker assaulttan droid runa kadar koymuşda koymuşlar, ama galaxy conquest bıdı bıdı, kardeşim bırakın ya geçmişte kalmayın adamlar yeni şeyler deniyorlar. Hatta bence getiriler gibi geliyor. He season pass çok mu ? Çok fiyat direkt çok. gerçekten kırpmış herifler belli ama inanın mevcut içeriği "doyurucu" ki ben fpsyi cs beta 1.6 da bırakmış biriyim online anlamda. Öyle cod bf falan oynamadım. Hala daha cs go da millet dust 2 yardırıyo ne içeriğinden bahsediyorsunuz. Dün 3 saat boyunca walker assault oynadım zerre sıkılmadım, işe gideceğimden yattım olay bu. Oynayan çoğu kişi de ne hikmetse beğeniyor, ama bık bık ediyor.Tamam dlc olarak gömmüşler yarısını eyvallah ama mevcut içerik doyurucu, bağrınmayı kesin bence. Yani bu devirde rezalet optimizasyonlu, üstüne kötü grafikli bol buglı oyunlar modayken, teknik anlamda hepsini sollamış bir yapımdan bahsediyoruz. Ac unitye 60 dolar vermediniz mi ee içerik vardı çok doluydu kim bitirdi ? Veya heroes vii içerik var da sinematikler oynanış kendini bitirtti. Olayın sadece içerik olması ve yerden yere vurulması incitiyor beni. Fan olarak değil oyuncu biri olarak diyorum. Mesela moba beni asla çekmez ama bu ona kötü diyeceğim anlamına da gelmiyor. Sizde bir deneyin isterseniz...

Uncy

25.11.2015 02:41:47

+2
Icerik az zaten vermek zorundalar

RealArek

25.11.2015 02:41:06

0
2 yeni harita 1 yeni oyun modu gelicek bedava ama devamında bedava dlc gelir mi orası ayrı yeni heroda lazım aslında ama season pass saklıyolar onu.

Xan'ela

25.11.2015 02:04:59

+2
Lütfetmişler, oyunun yarısını season pass diye satıyorlar.Oyundaki içerik çok az.

stun

25.11.2015 01:41:58

+3
yayınlasınlar.. haritalar az ..
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Battlefront
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız