Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: Battlefront Death Star DLC'sini Bu Hafta Sonu Ücretsiz Oynayın

 
   Electronic Arts, yaptığı açıklama ile Star Wars: Battlefront için hafta sonuna özel birkaç etkinlik duyurdu.
 
   Bu duyuruya göre de 23-25 Aralık tarihleri arasında oyuna giren kullanıcılara bir defalık 5000 kredi bonusu verilecek ve 2 kat puan kazanma oyun içinde aktif olacak. 
 
   Belirtilen 23-25 Aralık tarihleri arasında ayrıca Death Star DLC'si de ücretsiz olarak oynanabilecek. 
 
   17 Kasım 2015 tarihinde çıkış yapan Star Wars: Battlefront'a Death Star DLC'si 20 Eylül 2016 tarihinde sunuldu. Death Star DLC'si içerisinde yeni Battle Station modu, yeni haritalar, yeni silahlar ve oynanabilir iki karakter Bossk ile Chewbacca'yı barındırıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
star wars dice battlefield battlefront
Uncharted'ın Motion Capture Direktörü Gordon Hunt Vefat Etti Nintendo, Super Mario Run'ın 4 Günde 40 Milyondan Fazla İndirildiğini Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Wolf0045

22.12.2016 15:18:15

0
Battleford serisi içinde kara koyun uzay da geçen bir tek map yok oyunun selası okunmaya başlandı dice öldüğünü kabullenmiyor sunucular boşmu dolumu bilmem ama bir battleford mağduru olarak tavsiye etmiyorum

2K

22.12.2016 12:48:13

0
Titanfall 2 hakkında yapılan olumsuz yorumlara itibar göstermeyin. Titanfall 2'nin hikaye modu oldukça güzel, kısa ama güzel. Birinci oyun zaten içerik olarak çok kısırdı fakat iki öyle değil zaten Season Pass'ı yok her eklenecek içerik ücretsiz ekleniyor. Öyle yok silahım şöyle böyle, ek geliştirmeler pek fark etmiyor yetenek, şans ve reflekslere bakıyor. Battlefront nasıl derseniz hiç boşuna heves edip almayın, zaten oyuncu kitlesi az DLC içeriklerinde daha da az.

emrahcey

22.12.2016 12:44:03

0
Satın almayın çabuk bıkıyorsunuz. Titanfall 2 içinde senaryo için belki alınıp oynanır. Multisi içinde Titanfall 1 den çok farklı değil. Titanfall 2 ye para vereceğinize zamanında bedava dağıtılan 1'e devam edin daha iyi. BF1 nasıl derseniz Beta testinde çok zevk vermedi, belki Osmanlı var diye satın alınabilinir.

BSC Misafiri

21.12.2016 18:48:48

0
EA dlc politikandan vazgeç artık yeter
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Battlefront
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız