Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Trek Discovery'nin 4. Sezonunun Yapımına Başlamış Olabilir


Bilim kurgu türünün en önemli isimlerinden biri olan Star Trek evreninde geçen son dizilerden biri olan Star Trek Discovery'nin dördüncü sezonu şimdiden planlanmış olabilir.

Geçtiğimiz haftalarda üçüncü sezonu için teaser yayınlanan dizinin yaratıcısı Alex Kurtzman dizi hakkında konuştu. Alex Kurtzman, dizinin yazarlarının ilerleyen bölümler için çalıştığını açıkladı. İlginç olan ise dizinin üçüncü sezon senaryosunun zaten bitmiş olması. Yani senaristler dördüncü sezon için çalışıyor diyebiliriz. Elbette dizinin dördüncü sezonu yine kanalın kararına kalmış bir konu. Yine de senaristin ve Alex Kurtzman’ın böyle bir planı olduğunu bilmek güzel.

Dizinin ilk sezonu 2017 yılında başlamıştı, ikinci sezon ise geçtiğimiz yılın Nisan ayında son bulmuştu. İlk sezonun tamamını şu anda Netflix üzerinde bulabilirsiniz. Üçüncü sezon ise 15 Ekim'de başlayacak ve haftalık olarak yayınlanacak. Üçüncü sezon 13 bölüm sürecek.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri Star Trek Discovery Star Trek dizi yayın tarihi 4. sezon üçüncü sezon fragman ne zaman
David Arquette, Scream 5’ten Sonraki Filmlerde de Oynamak İstediğini Söyledi Shazam 2 Ertelenmeyecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız