Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

David Arquette, Scream 5’ten Sonraki Filmlerde de Oynamak İstediğini Söyledi

 
Korku gerilim sinemasının en popüler serilerinden biri olan Scream’in bildiğiniz gibi beşinci filmi geçtiğimiz aylarda duyuruldu. Bu yeni film, seriyi yeniden başlatacak yani bir reboot olacak.
 
Hem eski fillerin hem de yeni filmin oyuncularından olan David Arquette, serinin geleceği hakkında konuştu. David Arquette, hem ilerleyen süreçte yeni filmlerin yapılmasını istediğini hem de bu filmlerde yer almak istediğini açıkladı.
 
Scream 5 filminden sonra yeni film veya filmler gelecek mi, belli değil, ancak büyük ihtimalle gelecektir. Scream 5’in şu an için 2021 yılında vizyona girmesi planlanıyor. Matthew Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett'in yönetmenliğini yapacağı filmin senaryosunu ise James Vanderbilt ve Guy Busick yazacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri scream 5 yeni film reboot oyuncular konusu ne zaman çıkış tarihi yayın tarihi
Total War Saga: TROY İlk Bir Saatte Bir Milyon İndirildi Star Trek Discovery'nin 4. Sezonunun Yapımına Başlamış Olabilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız