Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Citizen'da Uzay Gemisi Tasarlama Yarışması


     20 milyon dolardan fazla bağış toplayarak bu konuda mükemmel bir başarı yakalayan Star Citizen'da bir yarışma düzenleniyor. Bu yarışmada 3 kişilik ekipler oyunda yer alacak bir uzay gemisi tasarlayacaklar.
 
     Cloud Imperium Games 31 Ekim - 31 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek yarışmada tasarımcı ekiplerin gemileri, techizatları ve işleyiş şekillerini başarılı bir şekilde tasarlamaları bekleniyor. Yani bütün ayrıntılar üzerinde düşünmeniz lazım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak massively star citizen cloud imperium games bağımsız pc simülasyon uzay simülasyonu kickstarter cryengine 3 fps shooter
The Dark Eye – Demonicon Tamamlandı + Çıkış Tarihi Climax Studios'tan İki PS4, Bir de XOne Oyunu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.10.2013 17:59:48

0
Her detayi olacak bir gemi tasarimi isteniyor, kolay bir is degil. Önce gyzel bur fikir bulup onu her yonuyle 2d bir tasarima dönustureceksiniz 3d modellemesi ise apayri bir mesele . Bura da hangi program da yapildigindan cok tasarim kalitesi rol oynar. En basta iyi bir konsept tasarlamalisiniz sonrasin da cidden modelleme konusun da basarili ve hizli biri gerekiyor. Ve en son rig... zor.

St Batuhan

12.10.2013 16:23:50

0
Oyunu yaparken CryEngine 3 kullanılıyor, yani bu durumda import etmesi adına yegane 3dsmax ve Maya olur ki 3dsmax daha ön plana çıkacaktır sanırım

BSC Misafiri

12.10.2013 09:50:42

0
hangi program ile hazırlanmalıyız
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Citizen
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız