Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stacking ve Costume Quest IP'leri Double Fine'da!

Amnesia Forthnigt oyunlarının her biri oyuncular tarafından pozitif karşılanmıştı
 Nordic Games, geçtiğimiz aylarda yapılan THQ ihalesi sonucu Costume Quest ve Stacking oyunlarının haklarını satın almıştı. Bugün yayınladıkları bir basın açıklaması ile Nordic Games, Double Fine'la yaptıkları bir anlaşma üzerine bu oyunların haklarının yaratıcılarına geri iade edildiğini bildirdi. Aynı anlaşma gereği Nordic Games Pscyhonauts, Stacking ve Costume Quest'in Mac ve Windows için kutulu versiyonlarını 2014 başında satışa sürecek.
 
 Nordic Games'den Klemes Krauzer, " Bir kere daha vurgulamak isterim; bağımsız yapımcılar kendi dağıtımlarını kontrol edebilmeliler. Double Fine'la çalışma şansını elde etmekten çok memnunuz. " diyerek konu hakkındaki düşüncelerini belirtti.
 
 Double Fine CEO'su Tim Schafer ise :" Nordic Games'in Viyana karargahına yaptığımız çok gizli operasyon sonucu Stacking ve Costume Quest'in tüm isim ve dağıtım haklarını elimize geçirik" diyerek durumu özetledi.
 
 Psychonauts 2005 yılında piyasaya çıkmıştı. Costume Quest ve Stacking ise dijital dağıtımdan sonra ilk kez klasik, kutulu halleriyle dağıtıma çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Stacking Double Fine THQ Puzzle PSN Xbox Live pc
DDO: Neverwinter: Shadowmantle 5 Aralıkta Geliyor! Global Game Jam Ege 24-26 Ocak'ta Düzenlenecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stacking
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız