Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Double Fine, THQ'da Kalan Oyun Haklarının Peşinde

 
   Double Fine'ın tecrübeli ismi Tim Schafer , geçtiğimiz günlerde New York'da düzenlenen bir konferansa katılmış ve burada Game Informer dergisinin sorularına cevap vermişti. Schafer röportaj esnasında yöneltilen sorularda zamanında THQ yayıncılığında olan ve isim hakları satışı sonrasında Nodic Games'in yayıncılığına geçen oyunları hakkında şu açıklamalarda bulundu:
 
"Halen Costume Quest ve Stacking'in yayın haklarını almaya çalışıyoruz. Halen bu oyunların devamını getirebiliriz. Halen bu oyunların isim haklarına sahibiz ancak hem isim hakları hem de yayın hakları tek bir çatı altında olursa daha bir memnun olacağız. Aynı şekilde Brütal Legend'ın isim haklarını EA'dan ve Iron Brigade'inkini de Microsoft'dan alma girişimlerimiz var."
 
   Schafer ayrıca Brian Fargo ve ekibi inXile Games'in ilk başarılı Kickstarter projesi Wasteland 2'nin ardından 1 sene sonra Torment: Tides of Numenera projesiyle çıkagelmeleri ve bunun da başarılı olmasından kendilerinin de cesaret bulduklarını ve yeni bir Kickstarter projesi başlatabileceklerini açıkladı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GameInformer Stacking Double Fine THQ Puzzle PSN Xbox Live pc
Steam Greenlight'da 2 Milyon Oy Verildi Hitman Sniper Challenge, Core Online'da Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stacking
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız