Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix, Forspoken Oyunundan Denuvo Korumasını Kaldırdı

 
 
Square Enix tarafından oyunculara sunulan açık dünya parkur tabanlı aksiyon macera oyunu Forspoken'dan Denuvo koruması kaldırıldı. Daha önceki süreçte Denuvo'nun varlığı oyuncular tarafından eleştirilerin odağında bulunuyordu. Şimdi se bu durum ortadan kalktı.
 
Forspoken sorunlu çıkışıyla biliniyor
 
 
 
Forspoken, Ocak ayında piyasaya sürüldü ve yüksek sisteme sahip PC'lerde bile çok sayıda takılma sorunu yaşadı. Bu sorunların temel kaynağının oyuncular Denuvo olduğunu söyledi. Dolayısıyla artık bu korumanın ortadan kalkmasıyla beraber oyunun nasıl bir performans vereceği merak konusu.
 
Ocak ayından bu yana Square Enix'in oyunun performansını iyileştirdiğini de belirtmekte fayda var. Örneğin, Mart Güncellemesi oyunun performansını yüzde 15 oranında artırdı. Dolayısıyla teknik olarak Forspoken şu anda ilk çıkışındaki durumundan çok daha iyi durumda.
 
Denuvo koruması oyunun Steam sayfasında yer almaya devam ederken SteamDB tarafındaki değişikliklere bakılarak bu kısımda korumanın kaldırıldığı belirtiliyor. Dolayısıyla oyunun Steam sayfasının yakın zamanda güncellenmesi bekleniyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon macera hikaye square enix pc ps5
Elden Ring'in Steam Fiyatı Zamlandı! Yüzde 40'tan Fazla Fiyat Artışı THQ Nordic, Trine 5: A Clockwork Conspiracy'nin 31 Ağustos'ta Çıkacağını Duyurdu

BSC Misafiri

25.7.2023 23:45:42

0
En baştan yapacaktınız oyun unutuldu gitti. Gerçi yağ gibi aksada oyun zaten kötü bomboş bir haritası var.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forspoken
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız