Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Forspoken'ın yeni ek paketi için tanıtım fragmanı yayınlandı

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici Luminous Productions, açık dünya platform / büyü temelli aksiyon macera oyunu Forspoken'ın 26 Mayıs'ta çıkacak olan "In Tanta We Trust" adlı DLC'si için oynanış tanıtım fragmanını yayınladı. Yeni ek paket oyunun hikayesinin daha da genişletiyor.
 
Ek paket bu ay sonu geliyor
 
 
 
In Tanta We Trust adlı yeni ek paket Frey'in yolculuğunu daha da büyütüyor. Athia'ya barışı getirdikten sonra Frey, ülkeyi Break'in etkilerinden kalıcı olarak kurtarmanın bir yolunu aramaya devam ediyor. Bu amaç uğruna atıldığımız macerada Frey'i geçmişe götüren gizemli bir ses ortaya çıkıyor ve bu sesi takip etmek durumunda kalıyoruz.
 
Sesi işiten Frey kendini kaos ve yıkımla çevrili bir halde buluyor. Yaralı bir halde ve kana bulanmış giysiler içinde ilerlemeye çalışan ana karakterimiz kaderini tekrardan çizmek için yola koyuluyor. Kaderini takip ederken acımasız bir gerçeği de keşfetmeye başlıyor.
 
Forspoken şu anda üzerinden PlayStation 5 ve PC (Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden) için mevcut. 
 
Forspoken - In Tanta We Trust tanıtım fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera hikaye square enix pc ps5
Bethesda'nın yeni oyunu Redfall çıkış yaptı! Steam incelemeleri olumsuz! Xbox Game Pass'e Mayıs ayı başlarında gelecek oyunlar açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.5.2023 13:14:57

+2
Maalesef halen daha "PS Özel" diyen cehalet dolu yorumların sebebi, oyunun konsol tarafında özel olması herhalde. Yoksa ben başka bir anlam bulamıyor ve göremiyorum bu duruma. Aksi halde anlama konusunda ciddi güçlükleri çekiyor olabilir bu kardeşlerimiz. Lakin oyunun bir platforma özel olması ile sadece bir platforma çıkmaması arasında fark var. Özel oyunu; sadece bir platforma çıkan bir oyun için söyleyebiliriz, birden fazla platforma gelmiş bir oyuna özel diyemeyiz. Bunun ayrımını yapamamak ama burada içi boş yorumlar yapmak... gerçekten başarılı. Özel oyun başarısı konuşmamız gerekirse de zaten Sony'nin eline su dökebilecek hiç bir firma söz konusu değil ve olamayacak da bu çok net bir şey. Bu nedenle boşuna bu konuda da tartışmaya, yorumlar sıralamaya vs. gerek yok.

BSC Misafiri

4.5.2023 10:54:26

+3
Oyun dünyasını takip etmeyip sırf PS gömmek için yorum yapan arkadaşlar çok komik oluyor :D Haber içeriğinde bile Steam, Epic Games, Microsoft Store'da PC'de mevcut yazmasına rağmen hâlâ 2 yıllık PS'ye özel diye yazıyorlar :D Oyun o kadar umursanmıyor ki crack yapmaya bile uğraşmadıkları oyuna hâlâ DLC çıkartıyorlar...

BSC Misafiri

3.5.2023 20:29:06

0
Forspoken 2 yıllığına exc olarak kalacak arkadaşlar. Boşuna PS5 gücünü gösterecek oyun demediler bu oyuna.

DrUckmann

3.5.2023 11:54:34

+5
Skfkjskfjskskjfksjj başka oyun bul pelerinli cocuk ...
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

BSC Misafiri

3.5.2023 11:13:49

+6
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri sony den çöp exc. gelince ps fanları 3maymunu oynuyor bakıyorum çıt yok.
Exclusive derken? Sony'den derken? Oyunun yapımcısı Square Enix'dir ve oyun PC için de piyasadır. Ha bu arada bir çöpten bahsetmek gerekiyorsa bu oyun daha dün çıkan Redfall olabilir, Forspoken bile onun yanında ortalama üzeri başarılı bir oyundur. En azından oyunun dünyası, dövüşleri ve hareket sistemi fazlasıyla tatmin ve eğlence sunuyor. Bir yorum yazarken en azından konuyu öncesinde bir araştırın, sıkılmadınız şu cehaletinizden ve soytarılıklarınızdan.

Yusan

3.5.2023 11:11:51

+5
Kafan mı iyi? Oyun exc değil

BSC Misafiri

3.5.2023 10:44:50

0
sony den çöp exc. gelince ps fanları 3maymunu oynuyor bakıyorum çıt yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forspoken
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız