Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Splatoon 3 Satışları Japonya'da ilk Üç Günde 3.45 Milyonu Aştı

 
 
Nintendo, Splatoon 3'ün toplam satışlarının Japonya'da piyasaya çıktığı ilk üç gün içinde 3.45 milyon adedi geçtiğini duyurdu. Bu satış rakamı hem fiziksel hem de dijital satışları içeriyor ve piyasaya sürüldüğü ilk üç gün içinde herhangi bir Switch oyunu için kaydedilen en yüksek satış rakamı olarak karşımıza çıkıyor.
 
Splatoon 3'te oyuncular Inkopolis'ten ayrılarak yeni bir bölge olan Splatlands'e doğru yola çıkacak. Bu bölge savaş meraklısı Inkling'ler ve Octoling'lerin bir araya toplandığı ve kaos şehri olarak bilinen Splatsville adlı yeni bir şehre ev sahipliği yapıyor. Devam oyunu yeni silahlar, haritalar, özelleştirmeler, hareketler, yetenekler ve daha fazlasını içeriyor.

Splatoon serisinin ilk oyunu Mayıs 2015'te Wii U ve ikinci oyunu Temmuz 2017'de Switch için çıkışını gerçekleştirmişti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Splatoon 3 Nintendo Switch
Koumajou Remilia II: Stranger’s Requiem PC ve Switch için Duyuruldu Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesine Forza Horizon 4 ve 5 Giriş Yapıyor

BSC Misafiri

13.9.2022 12:04:21

+1
Nintendo oyun sektöründe kral Adamlar nasıl yapıyor bilmiyorum ama satışlarda büyük başarı elde ediyor.Ps ve Xbox in ders alması gerek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Splatoon 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız