Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Splatoon 3'ün Yeni Sezonu 1 Aralık'ta Başlıyor

 
 
Nintendo tarafından geliştirilen ve yine aynı ekip tarafından Eylül ayından oyunculara sunulan üçüncü şahıs nişancı oyunu Splatoon 3 için yeni sezon geliyor. 1 Aralık'ta gelecek olan Chill Season 2022 adlı yeni sezon oyunculara yeni silahları, aşamaları, teçhizatları, zafer ifadelerini ve oyun modlarını sunacak.
 
Chill Season 2022 sezonu ile oyunculara birçok yenilik sunulacak
 
 
 
Her sezon yeni içeriklerin dahil olacağı Splatoon 3 oyununun bu sezonuna 1 Aralık'tan itibaren aktif Nintendo Switch Online üyeliğine sahip tüm oyuncular erişebilecek. Yeni sezon ile beraber oyunculara yeni silahlar, aşamalar, yeni teçhizatlar, zafer ifadeleri ve oyun modları sunulacak. Modlar içerisinde yer alan Salmon Run oyun modu oyunculara co-op bir deneyim getirecek.
 
1 Aralık'ta üç yeni silah (Roller, Charger ve Shooter) oyuna gelecek. Bu sezon ile beraber değiştirilmiş - yenilenmiş setler de dahil olmak üzere önceki Splatoon oyunlarında yer alan 10 silah da mevcut olacak. Yeni aşamalar - bölümler arasında ise eski Splatoon oyunlarından esintiler taşıyacak.
 
Chill Season 2022, tarzınızı sergilemenize ve daha fazla öne çıkmanıza yardımcı olmak için yeni teçhizatları, zafer ifadelerini, çıkartmaları ve daha fazlasından oluşan yeni bir koleksiyonu ekleyecek. Mağazalarda da yeni teçhizat ve eşyalar yer alacak. 
 
Splatoon 3 şu anda Switch için mevcut.
 
Splatoon 3 - Chill Season 2022 fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Splatoon 3 Nintendo Switch
Eski Amazon Studios Yöneticisi Yeni Oyun Stüdyosu Kurdu: Astrid Entertainment Bandai Namco Avrupa'da Ultimate Ninja Storm Connections'ın Ticari Haklarını Alıyor

arnavut_efe

15.11.2022 14:59:27

0
çok iyi güncelleme :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Splatoon 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız