Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Space for Sale için Yeni Ekran Görüntüleri ve Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını THQ Nordic ve geliştiriciliğini Mirage Game Studios'un üstlendiği simülasyon ve koloni inşa etme oyunu Space for Sale için yeni bir fragman ve ekran görüntüleri yayınlandı. Hem tek oyunculu hem de iş birliğine dayalı çevrimiçi çok oyunculu modları içeren oyun şu anda PC için geliştirilme aşamasında. Oyunun henüz çıkış tarihi  açıklanmadı.
 
Uzayda al- sat yapabileceğiniz simülasyon deneyimi geliyor
 
 
 
Space for Sale, uzay temasını bizlere yansıtıyor ve müşteriler için yaşam alanları oluşturma görevini bizlere aktarmayı hedefliyor. Galaksiler arası gayrimenkul geliştiricisinin yolculuğunu takip eden oyunda ucuza aldığınız güneş sistemindeki bölgeleri keşfedebiliyor, gayrimenkul oluşturabiliyor ve buraları güzel bir kar oranıyla satabiliyorsunuz.
 
Oyun içerisinde konutlar, pansiyonlar ve lüks malikaneler oluşturabiliyor aynı zamanda uzaylı müşteri listeniz genişleme gösteriyor. Genişleme arttıkça da talepler de aynı derecede yükseliyor. Konut piyasasında uzayda adım atacağınız ve buralarda alım-satım yapacağınız oyunda en çok kar getiren işlere yönelebiliyorsunuz.
 
Ekran görüntüleri 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Space for Sale PC
Gerçek Bilgilerle Su Altı Dünyasını Keşfedeceğiniz Dolphin Spirit Geliyor: İşte Tüm Detaylar Firewatch Stüdyosu Campo Santo'nun Yeni Oyunu In The Valley of Gods, 2029'a Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız