Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylentiye Göre Dune'un Fragmanı 17 Temmuz'da Yayınlanacak

 
Bu yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Dune'un fragmanı, söylentiye göre 17 Temmuz'da Inception'ın yeniden gösteriminde gösterilecek.
 
Geçtiğimiz hafta Warner Bros.'un bazı filmleri ertelenmişti. Bunlar arasında da bu yılın en çok beklenen filmlerinden birisi olan Tenet de ertelenmişti. Normalde 17 Temmuz'da vizyona girecek olan Tenet, 31 Temmuz'a ertelenmişti.
 
Tenet'in ertelenmesi ile birlikte de 17 Temmuz'da Tenet'in yönetmeni Inception'ın tekrar vizyona girmesine karar verildi. Sebebi ise dünyanın normalleşmesi adına insanları tekrar sinemalara çekmek. Aynı sebep altında, geçtiğimiz aylarda da Çin'deki sinemalar ilk açıldığında Harry Potter'ın il filmi vizyona girmişti.
 
Son çıkan söylentiye göre ise, Inception'ı 17 Temmuz'da tekrar izlemeye giden izleyicilere film öncesinde Dune'un ilk fragmanının gösterileceği söyleniyor. Fragman yayınlandıktan birkaç gün sonra da internette yayınlanması bekleniyor.
 
Dune filminin yönetmenliğini Blade Runner 2049 ve Arrival gibi filmden tanıdığımız Denis Villeneuve yapacak. Filmin oyuncu kadrosunda ise; Timothée Chalamet, Jason Momoa, Zendaya, Dave Bautista, Oscar Isaac, Josh Brolin, Javier Bardem ve Stellan Skarsgård gibi isimler bulunuyor. Filmin 18 Aralık 2020'de vizyona girmesi bekleniyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak theplaylist Dune frank herbert oyuncular konusu fragman ne zaman yayın tarihi oyuncu kadrosu
DC FanDome Etkinliği Resmi Olarak Duyuruldu; İşte Bilinen Tüm Detaylar Obi-Wan Dizisi The Mandalorian ile Aynı Görsel Teknolojiyi Kullanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hudson51

17.6.2020 17:23:28

0
Bilgilendirme için teşekkürler. Deakins sevdiğim başka film 1917 de de görev almış. Fraser ise yine başka sevdiğim filmlerden biri olan Rogue One da görev almış. Bu çok daha güzel. Sinematografik açıdan güzel olacak Dune. Yine Fraser, The Batman de de görev alıyormuş. Bu da hype artırıyor.

Dürüstİnsan

17.6.2020 17:16:42

0
Blade Runner 2049'da sinematografi tarafında Roger Deakins vardı. Oscar da almıştı zaten. Dune filminde ise Mandalorian dizisinde görev almış Greig Fraser var.

Hudson51

17.6.2020 13:00:20

0
84 de ki filmi çok berbattı. Bu filmde ise Blade Runner 2049 ile sinematografisine hayran kaldığım Denis Villeneuve yönetmenlik yapıyor. Cast ise dolu dolu. Umarım güzel bir film olur hype yüksek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dune'un Film ve Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız