Söylentiye Göre Dune'un Fragmanı 17 Temmuz'da Yayınlanacak

Özgür Eroğlu

 
Bu yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Dune'un fragmanı, söylentiye göre 17 Temmuz'da Inception'ın yeniden gösteriminde gösterilecek.
 
Geçtiğimiz hafta Warner Bros.'un bazı filmleri ertelenmişti. Bunlar arasında da bu yılın en çok beklenen filmlerinden birisi olan Tenet de ertelenmişti. Normalde 17 Temmuz'da vizyona girecek olan Tenet, 31 Temmuz'a ertelenmişti.
 
Tenet'in ertelenmesi ile birlikte de 17 Temmuz'da Tenet'in yönetmeni Inception'ın tekrar vizyona girmesine karar verildi. Sebebi ise dünyanın normalleşmesi adına insanları tekrar sinemalara çekmek. Aynı sebep altında, geçtiğimiz aylarda da Çin'deki sinemalar ilk açıldığında Harry Potter'ın il filmi vizyona girmişti.
 
Son çıkan söylentiye göre ise, Inception'ı 17 Temmuz'da tekrar izlemeye giden izleyicilere film öncesinde Dune'un ilk fragmanının gösterileceği söyleniyor. Fragman yayınlandıktan birkaç gün sonra da internette yayınlanması bekleniyor.
 
Dune filminin yönetmenliğini Blade Runner 2049 ve Arrival gibi filmden tanıdığımız Denis Villeneuve yapacak. Filmin oyuncu kadrosunda ise; Timothée Chalamet, Jason Momoa, Zendaya, Dave Bautista, Oscar Isaac, Josh Brolin, Javier Bardem ve Stellan Skarsgård gibi isimler bulunuyor. Filmin 18 Aralık 2020'de vizyona girmesi bekleniyor.